Alle recepten op een rijtje

Selderij Stamppot Met Brie

1.Schil de selderij en de aardappels en snijd deze in blokjes. Verdeel de stengels bleekselderij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schnitzelrolletjes Met Knoflookspinazie

Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 200°. Schep de aardappelblokjes en uipartjes op de bakplaat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rucolastamppot Met Oude Kaas

1.Schil 1 kg kruimige aardappels en snijd ze in kleine stukken. Breng in een pan een laag van 4 cm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Regenboog Rundvlees

Lekker chinees gerecht, het vlees blijft heerlijk mals. Serveren met rijst. 1.Snijd het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Preistamppot Met Kaas

1.Schil de aardappelen en verdeel ze in stukken. Snijd de prei in reepjes. Kook de aardappelen in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ouderwetse Goulash (eenvoudig)

1.Snijd het vlees in blokjes, was het en laat het goed uitlekken. 2.Snijd de uien, de paprika, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipfilet Met Ketjap-aardappels

1.Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Meng ze met een gesnipperde ui, 2 teentjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Indiase Bloemkool Met Gehakt En Appel

Schil en was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in ca. 15 min....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hollandse Wrap Met Gehakt En Spinazie

1.Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten. 2.Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hachee Met Courgette En Perzik

1.Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 10 minuten rondom bruin. Pel de uien en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hachee

1.Pel en snijd de ui in ringen. 2.Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 1,5 cm en dep ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Aardappels Met Gebakken Vis

1.Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak en wentel hem door de bloem, schud de eventuele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Echte Boerenzuurkool

1.Snijd het vlees in stukken en bestrooi met zout en peper. Bak het vlees en de gesnipperde ui in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Captain's Dinner

De hollandse variant op de Indische rijsttafel. Je kunt dit recept zelf verder uitbreiden met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Spinazie

1.Verhit de olie in een hapjespan. Bak de knoflook een halve minuut en voeg in gedeelten de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Broodje Hamburger

1.Ontkorts de sneetjes brood en verkruimel ze(in keukenmachine). Verhit in een koekenpan 1 el olie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Afrikaans Braairecept

1.Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. 2.Snijd het vlees en de groente in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Lamskebab Met Paddestoelen

Bereidingstijd: 15 minuten + 7 minuten Sla de lappen vlees tussen twee stukken plasticfolie ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Brochette Van Varkenshaas

Lekker grill gerecht, met spaanse twist. Lekker als je tapas gaat maken. Bereidingstijd: 20...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wraps Met Spitskool En Kalkoen

2 eetlepels olie , 300 gram kalkoenblokjes , 150 gram prei , in ringetjes ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands