Alle recepten op een rijtje

Kip In Een Deegjasje

Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Mul In Ham Uit De Oven

Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling

De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen

Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoofpotje Van Eend

Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Wraps Met Kipsalade

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Varkenslende

Snijd het zwoerd van het vlees, maar laat het vet zitten. Snijd de varkenslende in de lengte in tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Kaasfondue

Deze fondue is heerlijk met vergeten groenten zoals pastinaak, oerbiet en paarse wortels. Maar ook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenpeper In éénpersoonspannetjes

Voor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rodekoolrolletjes

Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg er een flinke scheut azijn aan toe. Zoek acht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool Stamppot Met Runderworstjes

Maak de rodekool schoon, snijd hem fijn en verwijder de witte nerven. Zet een pan water op met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quiche Met Prei

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een springvorm met de plakjes bladerdeeg. Snij de prei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenpizza

Ingrediënten voor 2 pizza’s Bereidingswijze Zeef de bloem boven een kom en roer er de gist, het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Pompoengehakt-stoofschotel

Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak het gehakt aan met peper en zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Van Witte Kool

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met water (voeg zout naar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastei Uit Aardepot

Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paddenstoelenbroodschotel

Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paarse Boerenkoolstamppot

Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Met Varkensvlees En Bonen

Bak de spekreepjes en de gesnipperde ui 5 minuten in hete olie. Doe de in reepjes gesneden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Leidse Hutspot

Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan envervang het door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands