Alle recepten op een rijtje
Kip In Een Deegjasje
Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rode Mul In Ham Uit De Oven
Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling
De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen
Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Stoofpotje Van Eend
Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Wraps Met Kipsalade
Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Varkenslende
Snijd het zwoerd van het vlees, maar laat het vet zitten. Snijd de varkenslende in de lengte in tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Kaasfondue
Deze fondue is heerlijk met vergeten groenten zoals pastinaak, oerbiet en paarse wortels. Maar ook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenpeper In éénpersoonspannetjes
Voor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rodekoolrolletjes
Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg er een flinke scheut azijn aan toe. Zoek acht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekool Stamppot Met Runderworstjes
Maak de rodekool schoon, snijd hem fijn en verwijder de witte nerven. Zet een pan water op met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Quiche Met Prei
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een springvorm met de plakjes bladerdeeg. Snij de prei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenpizza
Ingrediënten voor 2 pizza’s Bereidingswijze Zeef de bloem boven een kom en roer er de gist, het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Pompoengehakt-stoofschotel
Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak het gehakt aan met peper en zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Van Witte Kool
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met water (voeg zout naar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastei Uit Aardepot
Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paddenstoelenbroodschotel
Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paarse Boerenkoolstamppot
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ovenschotel Met Varkensvlees En Bonen
Bak de spekreepjes en de gesnipperde ui 5 minuten in hete olie. Doe de in reepjes gesneden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Leidse Hutspot
Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan envervang het door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands