Alle recepten op een rijtje

Bruschette Met Meikaas En Radijs

Verwarm de contactgrill of ovengrill voor. Maak de radijsjes schoon: verwijder het blad en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Botersla Met Gemarineerde Meikaas

Vorm de kaas tot bolletjes ter grootte van een -walnoot of snijd de kaas in blokjes van ca. 3 cm....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groene Asperges Met Meikaas En Pistachenootjes

Snijd van de asperges het houtachtige uiteinde op 2-3 cm af. Kook de asperges in een aspergepan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemengde Salade Met Ansjovisdressing

Schil de wortelen met een dunschiller en schaaf ze in lange, dunne linten. Maak de blaadjes witlof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegrilde Auberginetimbaaltjes

Snijd de aubergines in 1 cm dikke ronde plakken, de ‘kontjes’ niet gebruiken. Leg ze ongeveer 15...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tomatensoep Met Mint

Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een grote pan en roer er de ui door. Laat de ui met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Portobello’s Met Mozzarella

Maak de barbecue aan en zorg dat alle vlammen verdwenen zijn en de kooltjes wit zien. (circa 30...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon

De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Uiencappuccino

De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes

Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Vissoep Met Scampi

In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus

Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Terrine Van Eend En Eendenlever

Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuďger dan...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gazpacho

Rooster de rode peper op een open vuur of onder de grill tot de buitenkant is geblakerd en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Watermeloen Met Feta

Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel En Waterkerssalade

Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rucola Roomsoep

Houd enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Pompoen, Kip En Linzen

Verrassend lekkere combinatie: het zoet van de pompoen en het frisse van citroen, komen goed tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Geitenkaas Pompoen Taartjes

Dit recept brengt alle smaken samen die zo goed bij pompoen passen: scherpe geitenkaas, hartige...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gravad Lax

Traditie: Grav is Zweeds en Noors voor ‘gat in de grond’ en lax betekent ‘zalm’. Gravad lax...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders