Alle recepten op een rijtje
Bruschette Met Meikaas En Radijs
Verwarm de contactgrill of ovengrill voor. Maak de radijsjes schoon: verwijder het blad en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Botersla Met Gemarineerde Meikaas
Vorm de kaas tot bolletjes ter grootte van een -walnoot of snijd de kaas in blokjes van ca. 3 cm....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groene Asperges Met Meikaas En Pistachenootjes
Snijd van de asperges het houtachtige uiteinde op 2-3 cm af. Kook de asperges in een aspergepan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemengde Salade Met Ansjovisdressing
Schil de wortelen met een dunschiller en schaaf ze in lange, dunne linten. Maak de blaadjes witlof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Auberginetimbaaltjes
Snijd de aubergines in 1 cm dikke ronde plakken, de ‘kontjes’ niet gebruiken. Leg ze ongeveer 15...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tomatensoep Met Mint
Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een grote pan en roer er de ui door. Laat de ui met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Portobello’s Met Mozzarella
Maak de barbecue aan en zorg dat alle vlammen verdwenen zijn en de kooltjes wit zien. (circa 30...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon
De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Uiencappuccino
De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes
Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Vissoep Met Scampi
In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus
Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Terrine Van Eend En Eendenlever
Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuďger dan...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gazpacho
Rooster de rode peper op een open vuur of onder de grill tot de buitenkant is geblakerd en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Watermeloen Met Feta
Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Sinaasappel En Waterkerssalade
Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rucola Roomsoep
Houd enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Pompoen, Kip En Linzen
Verrassend lekkere combinatie: het zoet van de pompoen en het frisse van citroen, komen goed tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Geitenkaas Pompoen Taartjes
Dit recept brengt alle smaken samen die zo goed bij pompoen passen: scherpe geitenkaas, hartige...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gravad Lax
Traditie: Grav is Zweeds en Noors voor ‘gat in de grond’ en lax betekent ‘zalm’. Gravad lax...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders