Alle recepten op een rijtje
Terrine Van Courgette Met Tomatensaus
Was de courgettes en snij de uiteinden weg. Schil ze met een dunschiller: maak er dunne slierten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Courgettes Met Uien En Rozijnen
Was de courgettes en snij ze in schijfjes (schil ze niet). Pel de uien en snij die ook in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tapas Van Courgette, Zalm En Garnaal
Ingrediënten voor ongeveer 12 tapas zout Was de courgette en snij er 12 schijven van....
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Courgettesoep Met Smeerkaas
Was de courgettes, snij de uiteinden af en snij de courgettes in stukken. Doe ze in een pan,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gazpacho Van Courgettes Met Boursin
Schil de ui en hak hem fijn. Snij de courgettes in dunne schijfjes. Warm de olijfolie op, laat...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Courgetteroomsoep Met Kervel
Spoel de courgettes en snij de beide uiteinden af. Snij de groenten nu in grote stukken. Stop...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gevulde Kaas Courgettes
Laat de courgettes gedurende 10 minuten koken in zout water en laat ze uitlekken. Laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groentesoep Met Letters
Mini-uitsteekletters of uitsteekvormpjes (warenhuis) ..Bereiden In een pan met 1 liter koud water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Courgettesoep Met Zalmsnippers
1. Verhit de olie in een grote (soep)pan en fruit de ui in de olie tot deze glazig ziet. Roer er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tomatensoep Met Sneeuwballen
Bijna alle kinderen zijn gek op tomatensoep. Bij dit heerlijke voorgerecht krijgt elk kind een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Voor De Kids
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Linzen-spinaziesoep Met Groninger Metworst
Verhit de olie in een soeppan en voeg de uien toe. Bak ze op middelhoog vuur in 4 minuten glazig....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hartige Kuikensoesjes
1. Smelt de boter en meng er de bloem door. Doe er dan al roerende het water bij en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvie Met Geitenkaas
1 Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwarteleitjes In Een Nestje
1. Kook de eitjes 4 minuten (of gebruik kant-en-klaar gekookte kwarteleitjes - u vindt ze in het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Visterrine
1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Oesterzwammen Met Spekjes
1 Snij het spek in blokjes en bak ze knapperig zonder vetstof (in een pan met antiaanbaklaag). Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Scampi's Met Peer En Kerrie
1 Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje
1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Warme Geitenkaasjes Met Honing
1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans