Alle recepten op een rijtje

Hartige Schorseneren Taartjes

Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de schorseneren onder een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaassoep Met Croutons

Stevig voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen De combinatie van de pittige geitenkaas en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gelukskoekjes Van Kaas

Voor ca. 12 koekjes Schrijf gelukswensen op de stukjes papier. Verwarm de oven voor op 180...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Tosti

Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cappucino Van Bietjes

Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Toast Met Reuzenpaddenstoel

Verwarm de ovengrill voor. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Steek uit het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoensoep

Verwijder schil, pitten en draden van de pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Kook ze gaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Overijsselse Kervelsoep

Los de bouillonblokjes op in een liter heet water. Doe het gehakt in een steelpannetje en klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesterzwamsoep

Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knoflooksoep

Pel de knoflookteentjes en de uien en snijd ze in fijne stukjes. Verwijder het groen van de preien,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s

Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Heldere Wortelsoep

Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gember Schorsenerensoep

Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kervelsoep

Was de kervel en snijd of hak de bladeren zeer fijn. Smelt de boter op een zacht vuur en wel zo,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Hartige Taartjes Met Siltonkaas

Verkruimel de stiltonkaas en vermeng deze in een ruime kom met 45 gram boter. Roer er de noten, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoemp

Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-brandnetelsoep

Roerbak de gewassen spinazie en brandneteltoppen in enkele minuten gaar en pureer de groenten met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Doperwtjessoep

Smoor de ui en de gember in een scheut olijfolie tot de ui glazig is. Voeg de doperwtjes toe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wildpastei Met Cumberlandsauce

Snijd het vlees in blokjes en bak het in de olie goudbruin. Snijd de uien, bacon, champignons en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Voorjaarssalade

Meng voor het maken van de saus de eidooiers, kaas, mosterd, dragonazijn en ketchup of tomatenpuree...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands