Alle recepten op een rijtje
Hartige Schorseneren Taartjes
Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de schorseneren onder een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaassoep Met Croutons
Stevig voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen De combinatie van de pittige geitenkaas en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gelukskoekjes Van Kaas
Voor ca. 12 koekjes Schrijf gelukswensen op de stukjes papier. Verwarm de oven voor op 180...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini Tosti
Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cappucino Van Bietjes
Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Toast Met Reuzenpaddenstoel
Verwarm de ovengrill voor. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Steek uit het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoensoep
Verwijder schil, pitten en draden van de pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Kook ze gaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Overijsselse Kervelsoep
Los de bouillonblokjes op in een liter heet water. Doe het gehakt in een steelpannetje en klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesterzwamsoep
Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knoflooksoep
Pel de knoflookteentjes en de uien en snijd ze in fijne stukjes. Verwijder het groen van de preien,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s
Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Heldere Wortelsoep
Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gember Schorsenerensoep
Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kervelsoep
Was de kervel en snijd of hak de bladeren zeer fijn. Smelt de boter op een zacht vuur en wel zo,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Hartige Taartjes Met Siltonkaas
Verkruimel de stiltonkaas en vermeng deze in een ruime kom met 45 gram boter. Roer er de noten, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Stoemp
Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-brandnetelsoep
Roerbak de gewassen spinazie en brandneteltoppen in enkele minuten gaar en pureer de groenten met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Doperwtjessoep
Smoor de ui en de gember in een scheut olijfolie tot de ui glazig is. Voeg de doperwtjes toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wildpastei Met Cumberlandsauce
Snijd het vlees in blokjes en bak het in de olie goudbruin. Snijd de uien, bacon, champignons en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Voorjaarssalade
Meng voor het maken van de saus de eidooiers, kaas, mosterd, dragonazijn en ketchup of tomatenpuree...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands