Alle recepten op een rijtje
Tomatensalade Met Kappertjes
Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over twee schaaltjes. Snijd het uitje en hak de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Zalmsoep
Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Maak de wortel en venkel schoon en snijd deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoetzure Kalkoenfilet Met Courgette
Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Risotto Met Champignons
Pel en snipper de uien. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ham in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gerookte Haringmousse
Pureer de haringen met de Becel Dieetolie in de keukenmachine. Pel de ui, snipper de ene helft...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hete Garnalen In Chilisaus
Verkruimel het gedroogde rode pepertje. Pel de knoflook en hak deze fijn. Roer de olijfolie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Knoflooksoep
Pel de teentjes knoflook. Snijd het brood in kleine stukjes.Verwarm de Becel Voor koken,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Bietensoep
Maak de lente-ui schoon, snijd het groene gedeelte in ringetjes en hak het witte gedeelte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortel-pompoensoep
Maak de pompoen en wortels schoon en snijd van elke groente 1 eetlepel reepjes af. Houd de reepjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Woksoep Met Noedels, Spitskool En Garnalen
Was en snijd de spitskool in brede repen. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Koninginneworteltjes Met Mihoen En Kokos
Kook de mihoen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Vissalade Met Mosterd-dillesaus
Smeer de kabeljauwfilet dun in met de kruidenpasta. Verwarm 10 eetlepels vloeibare margarine en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola
Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aspergeroerei Met Zalmsnippers
Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witlofsoep
Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tuinbonen En Pittige Kaas Salade
Laat de tuinbonen in een vergiet ontdooien. Verwijder de stugge grijze velletjes van de tuinbonen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Komkommer En Gerookte Zalm Torentje
Snijd de komkommer in dunne plakjes en laat ze op een laag keukenpapier uitlekken. Dep ze droog met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas
Laat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Quiche Met Ham
•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Geitenkaastaartjes
Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Klop de eieren los met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans