Alle recepten op een rijtje

Verse Tomatensoep

Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mozzarella Met Saffraan In Tomatensaus

Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visterrine Met Zalm En Tong

120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Courgettesalade

Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Groentesoep Met Pesto En Kruidenstokbrood

1. Verwarm de oven voor op 180 graden°C. Kook de soep met 7 dl water en breng het vlak voor het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boeren Groentesoep Met Roggebroodsandwich

Schil en snijd de knolselderij in blokjes. Was en snijd de prei. Snijd de rookworst in plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignon Crèmesoep Met Tomatenbruschetta

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak het sjalotje zeer fijn. Halveer de tomaten, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Friese Uiensoep

Kook drie eieren hard en laat ze afkoelen. Schil de uien en snij ze heel fijn. Laat een klontje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kalkoenspiesjes Met Appel-cranberry Saus

45 minuten 1. Week de satéprikkers ca. 10 minuten in water. Snijd de kalkoenfilet in lange...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade

1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zalm Met Kerveldressing

1. Bekleed de kopje met folie en bekleed ze met plakjes gerookte zalm. Meng in een kom de garnalen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broccoli/bloemkool Soep

1. Maak de groenten schoon. Kook de groenten in aparte pannen met ruim water en zout gaar. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vitello Tonnato

Hak de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken. Meng in een keukenmachine de tonijn met de olie,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Thaise Kippensoep Met Sesamstengels

Verwarm de oven voor op 220ºC (heteluchtoven 200ºC). Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg de plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Gele Paprikasoep

Verwarm de oven voor op 220ºC. Was de paprika’s en rooster ze in de oven tot de velletjes bruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Komkommer-aardbeienhapje

Schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollandse Champignonsoep

De boter smelten en hierin de fijngesnipperde ui enkele minuten zachtjes fruiten. De bloem erdoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nachoschotel

Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheut...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Wortel-sinaasappelsoep

Maak de wortels schoon, houd 4 wortels achter voor garnering en snijd de rest in kleine stukjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Komkommer-kerriesoep

Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Schil de appel, verwijder het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters