Alle recepten op een rijtje
Verse Tomatensoep
Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mozzarella Met Saffraan In Tomatensaus
Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visterrine Met Zalm En Tong
120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Courgettesalade
Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Groentesoep Met Pesto En Kruidenstokbrood
1. Verwarm de oven voor op 180 graden°C. Kook de soep met 7 dl water en breng het vlak voor het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boeren Groentesoep Met Roggebroodsandwich
Schil en snijd de knolselderij in blokjes. Was en snijd de prei. Snijd de rookworst in plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Champignon Crèmesoep Met Tomatenbruschetta
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak het sjalotje zeer fijn. Halveer de tomaten, verwijder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Friese Uiensoep
Kook drie eieren hard en laat ze afkoelen. Schil de uien en snij ze heel fijn. Laat een klontje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kalkoenspiesjes Met Appel-cranberry Saus
45 minuten 1. Week de satéprikkers ca. 10 minuten in water. Snijd de kalkoenfilet in lange...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade
1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zalm Met Kerveldressing
1. Bekleed de kopje met folie en bekleed ze met plakjes gerookte zalm. Meng in een kom de garnalen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broccoli/bloemkool Soep
1. Maak de groenten schoon. Kook de groenten in aparte pannen met ruim water en zout gaar. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vitello Tonnato
Hak de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken. Meng in een keukenmachine de tonijn met de olie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Thaise Kippensoep Met Sesamstengels
Verwarm de oven voor op 220ºC (heteluchtoven 200ºC). Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg de plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Gele Paprikasoep
Verwarm de oven voor op 220ºC. Was de paprika’s en rooster ze in de oven tot de velletjes bruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Komkommer-aardbeienhapje
Schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Champignonsoep
De boter smelten en hierin de fijngesnipperde ui enkele minuten zachtjes fruiten. De bloem erdoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Nachoschotel
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheut...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Wortel-sinaasappelsoep
Maak de wortels schoon, houd 4 wortels achter voor garnering en snijd de rest in kleine stukjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Komkommer-kerriesoep
Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Schil de appel, verwijder het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters