Alle recepten op een rijtje

Bloemkoolsoep

Bereidingstijd: 45 minuten 1.Schil de wortel en snijd ze in dikke plakken. Snijd de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Radijsjes Met Veldsla

Maak de radijsjes schoon en schaaf ze met een kaasschaaf of mandoline in flinterdunne schijfjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rammenassoep Met Rammenas-chips

Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise

Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Andijvietaartjes

Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Knoflooktoast Met Champignons

Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spruitjessoep Met Kastanjes

Maak de spruitjes schoon. Verhit de boter in een koekenpan en bak het sjalotje met de spekblokjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Met Kiemscheuten

We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heerlijke Salade Met Geroosterde Peer Met Pistachenootjes

Verwarm de oven op 225 °C. Breek het kaneelstokje in stukjes. Wrijf de stukjes kaneel met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kastanje-porcini Soep In Parmaham-bakjes

Een dikke, geurige wintersoep in een bakje van parmaham. Verwarm de oven voor op 180...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer

Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wilde Spinazie-
knoflooksoep In Een Tortilla

Een diepgroene frisse soep met wilde spinazie en amandelen. Verwarm de oven voor op 200...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pastinaaksoep

Verwarm 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en bak er op laag vuur al roerend de ui en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Patétaartje

Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Rode Wijn Radicchio-risotto

Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm Sneeuwbal

Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmkerstboompje Met Dille-naalden

Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lamsbouillon Met Flageolets

Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ravioli Met Peterseliepesto

Kneed een soepel deeg van de bloem, de eieren en 1 theelepel zout. Voeg eventueel wat extra bloem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans