Alle recepten op een rijtje
Bloemkoolsoep
Bereidingstijd: 45 minuten 1.Schil de wortel en snijd ze in dikke plakken. Snijd de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Radijsjes Met Veldsla
Maak de radijsjes schoon en schaaf ze met een kaasschaaf of mandoline in flinterdunne schijfjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rammenassoep Met Rammenas-chips
Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise
Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Andijvietaartjes
Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Knoflooktoast Met Champignons
Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Spruitjessoep Met Kastanjes
Maak de spruitjes schoon. Verhit de boter in een koekenpan en bak het sjalotje met de spekblokjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Met Kiemscheuten
We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Heerlijke Salade Met Geroosterde Peer Met Pistachenootjes
Verwarm de oven op 225 °C. Breek het kaneelstokje in stukjes. Wrijf de stukjes kaneel met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kastanje-porcini Soep In Parmaham-bakjes
Een dikke, geurige wintersoep in een bakje van parmaham. Verwarm de oven voor op 180...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer
Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wilde Spinazie-
knoflooksoep In Een Tortilla
Een diepgroene frisse soep met wilde spinazie en amandelen. Verwarm de oven voor op 200...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pastinaaksoep
Verwarm 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en bak er op laag vuur al roerend de ui en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Patétaartje
Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Rode Wijn Radicchio-risotto
Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalm Sneeuwbal
Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmkerstboompje Met Dille-naalden
Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lamsbouillon Met Flageolets
Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ravioli Met Peterseliepesto
Kneed een soepel deeg van de bloem, de eieren en 1 theelepel zout. Voeg eventueel wat extra bloem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans