Alle recepten op een rijtje

Irish Coffee

Klop 200 ml slagroom (zonder suiker!) halfstijf en zet 500 ml sterke koffie. Spoel vier hoge...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Torentje Van Geitenkaas En Salade

Bereiden 30 min, wachten 120 min Voorbereiden Fillodeeg in plastic verpakking in ca. 2 uur bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tagliatella Met Spekjes

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de olijfolie in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Aardappelgratin

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Pers de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vijgen-tarte Tartin Met Gemberroom

Leg de plakjes deeg op elkaar, rol ze uit tot een dunne lap en steek er een cirkel uit die 1 cm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

IJscoupe Met Aardbeien

Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze. Schep 8 bollen uit een bak ijs (rood...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Amuse - Gevulde Paprikarolletjes

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Pof de paprika. Leg hiervoor de paprika op een flink stuk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Scampi Met Parmaham

Snijd de plakjes ham in de lengte in vieren, zodat u 12 dunne reepjes krijgt. Rol om iedere scampi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Filotorentje Met Kip En Avocadomousse

Verwarm de olie in een pan en bak de kip aan. Bestrooi de kip met zout en laat hem garen. Snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika

Verwarm de oven voor op de grillstand, op 250 graden. Snijd een dekseltje in elke paprika,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chorizo Tapas

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met de olijfolie en de tijm en laat het buiten de koelkast...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Knoflookgarnalen

Verwarm de oven voor op 250 graden. Snijd de champignons in plakjes en leg ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Palinghapje

Snijd de gerookte paling in dunne reepjes en meng ze met wat citroensap, zout en peper. Rooster...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmhapje

Schep in een bakblik de krielaardappeltjes in de schil met de olijfolie, het zeezout en de peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkoolschotel Met Gehakt

Maak van de aardappelen puree. Kruimig koken, en vervolgens stampen met water boter, een beetje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkool Met Peren

Kook aardappels, zoals je gewend bent. Pureer ze en roer er een klontje boter en een scheutje melk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Taart Met Paksoi En Witlof

Begin met het ontdooien van het bladerdeeg. Vet de vorm in en bekleed hem met het bladerdeeg....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witlofsoep Met Roquefort Kaas En Walnoten

Snijd de sjalot fijn, net zoals de witlof. Houdt de bovenste helft van 2 stronken apart. Smelt de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Spruitjestaart

Na het schoonmaken van de spruitjes wok je ze in ruim olie kort, en voeg de kleingesneden rode...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sperzieboontjes Met Feta En Munt

Sperziebonen met een turks accent: munt en feta. Punt de sperziebonen. Blancheer ze 5 minuten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken