Alle recepten op een rijtje

Coleslaw

Amerikaanse salade, heerlijk bij bijvoorbeeld een zelf gemaakte broodje hamburger en baked...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Macadamianotenbrood

Bereidingstijd: 30 minuten, 2,5 uur rijzen, 45 minuten bakken Bereiding Verhit een koekepan...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hartige Banketstaaf

Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten 1.Verwarm de oven voor op 175 °C. 2.Spreid het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Baklava Met Vanille Ijs

Baklava is een warm zoet gerecht, oorspronkelijk uit Turkije. De combinatie van dit warme gerecht,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Oosters

Bloemtortilla's Voor Wraps

Wraps zijn heerlijk en je kan eindeloos varieren. In plaats van de tortilla's zelf te kopen kun je...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Tagliatelle Met Broccoli En Pesto

Bereidingstijd: 20 minuten 1.Was en schil de aardappel en snijd hem met een dunschiller in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Stroganoff Van Kip En Prei

Dit is een erg lekkere kruising tussen een Franse fricassee en een Russische Stroganov. Als je...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Pasta Met Bolognesesaus

Bereidingstijd: 15 minuten 1.Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Doe de pasta er in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Lasagne

Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Komkommersalade

Bereidingstijd: 10 minuten 1.Schil 2 komkommers met een dunschiller, snijd de uiteinden eraf en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bolognesesaus

Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Bloemkool Met Kaas Uit De Oven

20 minuten + 45 minuten oven Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 180 °C of gasovenstand 4....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Schorseneren-pompoemtaart

Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Hazenbrood Met Een Dip

In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Perensorbet

Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Peren In Cider Met Citroenmelisse

Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Patétaartje

Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Rosbief Met Linzenpuree

Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gemberbietjes

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Warme Peren-steranijs Taartjes

Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands