Alle recepten op een rijtje
Coleslaw
Amerikaanse salade, heerlijk bij bijvoorbeeld een zelf gemaakte broodje hamburger en baked...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Macadamianotenbrood
Bereidingstijd: 30 minuten, 2,5 uur rijzen, 45 minuten bakken Bereiding Verhit een koekepan...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hartige Banketstaaf
Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten 1.Verwarm de oven voor op 175 °C. 2.Spreid het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Baklava Met Vanille Ijs
Baklava is een warm zoet gerecht, oorspronkelijk uit Turkije. De combinatie van dit warme gerecht,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Oosters
Bloemtortilla's Voor Wraps
Wraps zijn heerlijk en je kan eindeloos varieren. In plaats van de tortilla's zelf te kopen kun je...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Tagliatelle Met Broccoli En Pesto
Bereidingstijd: 20 minuten 1.Was en schil de aardappel en snijd hem met een dunschiller in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Stroganoff Van Kip En Prei
Dit is een erg lekkere kruising tussen een Franse fricassee en een Russische Stroganov. Als je...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Pasta Met Bolognesesaus
Bereidingstijd: 15 minuten 1.Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Doe de pasta er in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Lasagne
Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Komkommersalade
Bereidingstijd: 10 minuten 1.Schil 2 komkommers met een dunschiller, snijd de uiteinden eraf en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Bolognesesaus
Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Bloemkool Met Kaas Uit De Oven
20 minuten + 45 minuten oven Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 180 °C of gasovenstand 4....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Schorseneren-pompoemtaart
Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Hazenbrood Met Een Dip
In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Perensorbet
Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Peren In Cider Met Citroenmelisse
Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Patétaartje
Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Rosbief Met Linzenpuree
Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gemberbietjes
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Warme Peren-steranijs Taartjes
Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands