Alle recepten op een rijtje
Geitenkaas Pompoen Taartjes
Dit recept brengt alle smaken samen die zo goed bij pompoen passen: scherpe geitenkaas, hartige...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Ingekeepte Aardappeltjes
Schil de aardappels en leg ze 1 voor 1 op een pollepel en snijd ze in tot de rand van de pollepel....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hollands Kaasplankje Met Pruimencompote
Een kerstplankje met ca. 4-5 verschillende kazen. Lekker met de zoete pruimencompote. Laat de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Frambozen Schuimpjes
Voor ca. 12 macarons Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Zeef de poedersuiker in een kom...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kwarteleitjes Met Kruidendip
Voor 6 porties Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Stamppot Van Snijbonen
Voor 6 schaaltjes Bak de plakjes spek krokant in een koekenpan. Kook de aardappels in ca. 20...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hazenpeper In éénpersoonspannetjes
Voor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Mosselspiesjes
Voor 6 porties Steek aan een mooi prikkertje telkens 2 mosselen en 3 blaadjes selderij. Snijd de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Creme Brulee Van Doperwtjes
Voor 6 ovenschaaltjes Kook de doperwten in een bodempje water met zout in ca. 5 minuten gaar....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Huzaren Prei-rolletjes
Voor 6 rolletjes Verwijder de buitenste lelijke bladeren van de prei. Snijd de wortels ervan af...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rodekoolsalade
Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rabarberflip
Was en schil de rabarber en snijd de stelen in kleine stukjes. Doe de rabarberstukjes samen met het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pompoentulband
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een tulbandvorm in met boter en bestuif de vorm met bloem....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pompoenpizza
Ingrediënten voor 2 pizza’s Bereidingswijze Zeef de bloem boven een kom en roer er de gist, het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Paasbrood
Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Nieuwjaarskoeken
Beslag Smelt de boter en los er de suiker in op. Voeg een voor een de eieren toe. Goed mengen en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kerstpudding
Deze traditionele kerstpudding hoeft u niet weken van tevoren te maken: slechts vijf uur stomen is...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Karamelappels
Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s
Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Slagroom-kwarktaart Met Kersen
Bodem Beboter een springvorm (26 cm) en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands