Alle recepten op een rijtje
Mango Roomijs
Pureer het vruchtvlees van de mango’s in een keukenmachine tot een gladde massa. Schep de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Tartelettes Met Bessenjam
Voor deze taartjes hebben we loganberry’s en black velvet gebruikt. U kunt ook andere bessen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Bessenbrood
Spoel de bessen af onder koud stromend water en laat ze even uitlekken in een zeef. Spreid ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Bloemenbowl
Bestrijk de helft van de rozenblaadjes met behulp van een penseel aan beide kanten met eiwit en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Suikerbroodje
Doe de bloem in een kom en meng er het zout, de kaneel en de gist door. Meng er de melk, de boter...
Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas
Maïs Van De Barbecue
Trek de bladeren van de maïs naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Schuimpaddenstoelen
Bij de koffie of thee (20 tot 30 paddenstoelen) Verwarm de oven voor op 100˚ C. Klop...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Portobello’s Met Mozzarella
Maak de barbecue aan en zorg dat alle vlammen verdwenen zijn en de kooltjes wit zien. (circa 30...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon
De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Uiencappuccino
De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Konijn In Gelei
Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes
Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Champagnesorbet
De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rode Mul In Ham Uit De Oven
Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus
Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Walnotenkarameltaart Met Gember
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel
De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Muffins Van Maïsbrood
De Amerikaanse pioniers leerden maïs eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediënt in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Terrine Van Eend En Eendenlever
Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme
Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands