Alle recepten op een rijtje

Mango Roomijs

Pureer het vruchtvlees van de mango’s in een keukenmachine tot een gladde massa. Schep de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tartelettes Met Bessenjam

Voor deze taartjes hebben we loganberry’s en black velvet gebruikt. U kunt ook andere bessen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Bessenbrood

Spoel de bessen af onder koud stromend water en laat ze even uitlekken in een zeef. Spreid ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bloemenbowl

Bestrijk de helft van de rozenblaadjes met behulp van een penseel aan beide kanten met eiwit en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Suikerbroodje

Doe de bloem in een kom en meng er het zout, de kaneel en de gist door. Meng er de melk, de boter...

Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas

Maïs Van De Barbecue

Trek de bladeren van de maïs naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Schuimpaddenstoelen

Bij de koffie of thee (20 tot 30 paddenstoelen) Verwarm de oven voor op 100˚ C. Klop...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Portobello’s Met Mozzarella

Maak de barbecue aan en zorg dat alle vlammen verdwenen zijn en de kooltjes wit zien. (circa 30...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon

De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Uiencappuccino

De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Konijn In Gelei

Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes

Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Champagnesorbet

De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rode Mul In Ham Uit De Oven

Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus

Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Walnotenkarameltaart Met Gember

Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel

De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Muffins Van Maïsbrood

De Amerikaanse pioniers leerden maïs eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediënt in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Terrine Van Eend En Eendenlever

Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme

Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands