Alle recepten op een rijtje

Spruitjesbeignets

* Zeef de bloem. * Klop een glad beslag van de bloem, het ei, de witte wijn of het water,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kiprolletjes

Leg de kipfilets tussen twee vellen bakpapier of plasticfolie. Klop ze plat met een vleeshamer of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevulde Paprika Met Fijne Groenten En Tuinkruiden

Snijd de venkel, de ui en de helft van de courgette in kleine blokjes. Schil de paprika’s met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Artisjok Amuse

Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Champignons In Witte Wijn

Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heerlijke Aubergines

De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Champignons

Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelhelftjes à La Châtaigne

Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hasselback-aardappelen

Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boeren Aardappel Omelet

1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Chocolademousse Met Banaan En Gember

Smelt de in stukjes gebroken chocolade met de rum of de cognac au bain-Marie of in de magnetron....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaanse Tortilla

Snijd aardappelen in heel kleine stukjes (1/2 cm in het vierkant). Kook de aardappelen ca 5 à 10...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Asperges Op Modern Limburgse Wijze

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 15 à 20 min gaar. Schil de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappels Met Laurierblaadjes Uit De Oven

Boen de aardappelen goed schoon en snijd ze om de halve centimeter (of iets minder) in. Let op, je...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aarbeikarnemelkshake

Pureer de aardbeien met de aardbeienjam met de staafmixer of in de keukenmachine of blender. Giet...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vis Met Bacon

Verwarm de oven voor op 175 graden. Beboter een ovenschaal en leg de bacon er in. Doe de vis er op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipreepjes Met Sesamkorstje

Snij de kipfilet in de lengte in reepjes van ± 2 cm. Doe de sojameel op een bv. een diep bord en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Witlof Met Oesterzam

Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en "pluk"...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvieschotel

Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands