Alle recepten op een rijtje

Balletjes In Tomatensaus
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak balletjes van het gehakt. Bak ze krokant in wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizza Calzone
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze Neem een dubbele portie pizzadeeg en rol het zo dun...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Gevulde Visrolletjes
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Klop het ei los met peper en zout. Bak in boter een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Steak Au Poivre
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Stamp de peperkorrels grof in een vijzel. Snij het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Aspergemousse Met Zalm
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de asperges in stukken. Kook ze goed gaar in water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Truffels Met Grand Marnier
Duurtijd: 50 min Voor ongeveer 30 stuks Bereidingswijze 1. Verkruimel de lange vingers...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Feuilletee Met Wokgroenten En Kaas
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij het bladerdeeg in rechthoeken van ongeveer 5 x 10...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalfsrolletjes Met Mozzarella En Ham
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Leg de kalfslapjes tussen twee vellen plasticfolie en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaat-mozzarellabolletjes
Duurtijd: 20 min 1. Pel de tomaten. Snij ze in en schep er voorzichtig met een lepeltje de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zalm
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de aardappelen en stamp ze fijn. 2. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zongedroogde Tomaatjes
Duurtijd: 30 min 1. Kook de aardappelen, stamp ze fijn en maak ze aan met peper, zout en wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktschotel Met Puree
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de selderij in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone Met Perziken
Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm En Groenten Onder Een Korstje
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak de groenten schoon, snij de broccoli in roosjes, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oostends Vispannetje
Duurtijd: 40 min 1. Pocheer de visblokjes en filets in de visfumet tot ze halfgaar zijn....
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Zuiders Vispotje Met Aubergines, Tomaten En Taleggio
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak eerst een tomatensaus: doe 3 eetlepels olijfolie in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gegrilde Vis Met Witlofpuree
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak de witlof schoon, verwijder het bittere kroontje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Van Witlof En Gehakt
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze Laat 100 g bittere chocolade smelten en een beetje afkoelen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterd Knapperig Spek
Geroosterd spek (1 Kilo Buikspek aan een stuk) Marinade - twee eetlepels LEE KUM KEE CHAR SIU...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters