Alle recepten op een rijtje

Balletjes In Tomatensaus

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak balletjes van het gehakt. Bak ze krokant in wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizza Calzone

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze Neem een dubbele portie pizzadeeg en rol het zo dun...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Gevulde Visrolletjes

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Klop het ei los met peper en zout. Bak in boter een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Steak Au Poivre

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Stamp de peperkorrels grof in een vijzel. Snij het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Aspergemousse Met Zalm

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de asperges in stukken. Kook ze goed gaar in water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Truffels Met Grand Marnier

Duurtijd: 50 min Voor ongeveer 30 stuks Bereidingswijze 1. Verkruimel de lange vingers...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Feuilletee Met Wokgroenten En Kaas

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij het bladerdeeg in rechthoeken van ongeveer 5 x 10...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalfsrolletjes Met Mozzarella En Ham

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Leg de kalfslapjes tussen twee vellen plasticfolie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaat-mozzarellabolletjes

Duurtijd: 20 min 1. Pel de tomaten. Snij ze in en schep er voorzichtig met een lepeltje de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zalm

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de aardappelen en stamp ze fijn. 2. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zongedroogde Tomaatjes

Duurtijd: 30 min 1. Kook de aardappelen, stamp ze fijn en maak ze aan met peper, zout en wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktschotel Met Puree

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de selderij in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone Met Perziken

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm En Groenten Onder Een Korstje

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak de groenten schoon, snij de broccoli in roosjes, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oostends Vispannetje

Duurtijd: 40 min 1. Pocheer de visblokjes en filets in de visfumet tot ze halfgaar zijn....

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Zuiders Vispotje Met Aubergines, Tomaten En Taleggio

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak eerst een tomatensaus: doe 3 eetlepels olijfolie in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gegrilde Vis Met Witlofpuree

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak de witlof schoon, verwijder het bittere kroontje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Van Witlof En Gehakt

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze Laat 100 g bittere chocolade smelten en een beetje afkoelen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterd Knapperig Spek

Geroosterd spek (1 Kilo Buikspek aan een stuk) Marinade - twee eetlepels LEE KUM KEE CHAR SIU...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters