Alle recepten op een rijtje

Kaassalade Met Perensorbet

Schik de slablaadjes in aparte kommetjes. Voeg stukjes Roquefort, plakjes peer, pijnboompitten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Tomaten Met Spinazie-Boursin

Verwarm de oven voor op 200°C. Bereiding Snij het dekseltje van de tomaten (het kroontje mag er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gevulde Champignongs

Bak per persoon 1 reuzenpaddenstoel, een portobello, aan in wat margarine of olijfolie. Bereid...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Courgette

Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Dompel per persoon 1 kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Toastje Beenham

Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Aardappel

Schrob de aardappelen goed schoon en kook ze ongeveer 20-25 minuten gaar in de schil. Afgieten...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gevulde Abrikozen

Meng de Effi Natuur met de noten en breng op smaak met peper en zout. Halveer de abrikozen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-kaasflapjes

Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Paprika Met Tonijn

Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roerei Met Gerookte Zalmpasta En Wodka

Klop de eieren goed los met de Solo Delifine en breng op smaak met peper en zout. Snipper de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Broccoli En Bladspinaziemousse

Snijd de steel van de broccoli en schil de aardappelen. Kook de stelen met de aardappelen gaar in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Citroensorbet

Pel de citroenen. Snijd enkele schillen in fijne reepjes. Laat in een pan twee eetlepels witte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Servetringen Van Koekjesdeeg

Doe de bloem, het zout en het bakpoeder in een grote kom en voeg er de boter en de bruine suiker...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hummus

Giet de kikkererwten af en pureer ze 3 minuten lang in een keukenmachine. Voeg de sesamolie,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chutney Met Koriander

Pluk de blaadjes koriander en pel de lookteentjes. Verwijder de tomatenpitjes en hak de tomaten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Noten- En Perenchutney

Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten. Snij de peren in blokjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stamppot Van Pompoen Met Broccoli En Gefrituurde Rode Uien

Schil de pompoen en de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm. Doe de stukjes in een pan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuiderse Ovenaardappelen

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snij de aardappelen in schijfjes. Boter een ovenschaal in met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Auberginerolletjes

Was de aubergines en snij het groene kapje eraf. Snij de aubergine in de lengte in plakken van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelpuree Extra

Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands