Alle recepten op een rijtje

Knoflook-baconburger
Verwarm de gril van de oven voor. Snipper 1 ui en snijd de andere in ringen. Pers de knoflook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Zalm Met Groenten
Maak de groente schoon en snijd ze in reepjes. Spoel de taugé af en laat ze uitlekken. Hak het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hete Bliksem
•1.5 kg aardappelen •1 kg zure appels •2 grote uien Verwarm de oven voor op 200°C. Schil...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Entrecôte Met Tomatensaus
Snijd de ui fijn en fruit dit in Becel Dieetolie. Voeg hier ook de tomatenpuree aan toe. Ontvel* de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Gemarineerde Kip Met Sesam
Snijd de kipfilet in kleine plakjes van een cm dikte, bestrijk ze met een beetje wokolie en leg ze...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pittige Biefstuksalade
Snijd de biefstuk in lange smalle reepjes. Pluk de blaadjes van de takjes munt en koriander. Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Fruitcarpaccio Met Ganda Ham
Laat de ham op kamertemperatuur komen. Maak het fruit schoon en snijd met behulp van een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Garnalencocktail Met Limoen, Avocado En Sherry
Verwarm de oven voor op 200?C. Rasp de schil van de limoen met een zesteur of schil hem heel dun...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika's Met Quorn En Mozzarella
Verwarm de oven voor op 200? C. Snijd de bovenkant van de paprika's af (ongeveer twee cm vanaf de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gemarineerde Gamba's
Pel de gamba's. Maak in een afsluitbaar schaaltje een marinade van witte wijnazijn, Becel...
Aantal personen: 1 » Keuken: Spaans

Komkommertagliatelle Met Limoendressing
Pers de limoen uit. Schil de komkommer, snijd de uiteinden eraf en snijd de komkommer in de lengte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Warme Kerstomaatjes
Verhit de oven op 180 graden Celsius. Vet een kleine ovenschaal in met Becel Dieetolie. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zalmtimbaaltjes
Snijd de courgette in de lengte door. Verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de helften in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Appel Met Kalkoen En Ananas
Wel de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Garnalencocktail Met Grapefruit
Spoel de gepelde garnalen goed af. Verdeel de grapefruit in partjes, houd er vier apart en snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vichyssoise
Snijd de prei in ringen en de aardappelen in kleine blokjes. Laat de prei, in een gesloten pan,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kabeljauwsticks Met Yoghurtsaus
Voorbereiding Laat de kabeljauwfilet gedeeltelijk in de koelkast ontdooien. Bereiding Snijd de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Scampi In Saffraansaus
Pel de garnalen en snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongfilets Met Sinaasappel
Pers de ene helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in schijfjes. Wrijf de tongfilets...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoetzure Kalkoenfilet Met Courgette
Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands