Alle recepten op een rijtje

Gegrilde Paprikasalade
Verwarm de grill voor (of oven op 250°C, heteluchtoven 225°C). Was de paprika's en plaats ze op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gerookte Haringmousse
Pureer de haringen met de Becel Dieetolie in de keukenmachine. Pel de ui, snipper de ene helft...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groenten Uit De Oven Met Knoflook En Tijm
Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Pel de ui en snijd deze in grove stukken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Hete Garnalen In Chilisaus
Verkruimel het gedroogde rode pepertje. Pel de knoflook en hak deze fijn. Roer de olijfolie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Aspergeroerei Met Zalmsnippers
Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Komkommer En Gerookte Zalm Torentje
Snijd de komkommer in dunne plakjes en laat ze op een laag keukenpapier uitlekken. Dep ze droog met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mozzarella Met Saffraan In Tomatensaus
Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visterrine Met Zalm En Tong
120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Courgettesalade
Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kalkoenspiesjes Met Appel-cranberry Saus
45 minuten 1. Week de satéprikkers ca. 10 minuten in water. Snijd de kalkoenfilet in lange...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade
1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zalm Met Kerveldressing
1. Bekleed de kopje met folie en bekleed ze met plakjes gerookte zalm. Meng in een kom de garnalen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vitello Tonnato
Hak de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken. Meng in een keukenmachine de tonijn met de olie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Komkommer-aardbeienhapje
Schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nachoschotel
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheut...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pastinaaktempura
1. Verkruimel de kaas, meng het in een kom met de crème fraîche en mosterd, haal het door een zeef...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gerookte Zalm En Appel Overgoten Met Witte Wijn Saus
Snijd de bieslook fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kerstkransjes Met Geitenkaas En Peer
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinaziekoekjes
Voor 12 personen Zet de spinazie 11-12 minuten op de ontdooistand in de magnetron. Zo nu en dan...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Parmezaanse Kaasbakje Met Stoomgroenten
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Bereiding Schaaf met een dunschiller de kaas in dunne plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans