Alle recepten op een rijtje

Gebakken Aubergine Met Kaas

Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Hartige Crumble

Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Aardappels Met Spekjes En Ui

Pel en snipper de ui. Doe de boter in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de boter bruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pakketje Van Tomaat En Mozarella

Verwarm de oven op 240°. Verdeel de tomaten en de kaas in zeer kleine blokjes en meng ze met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Groenten Bij De Barbecue

Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Bloemkool En Broccoli

Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkool

Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tempura Van Mini-primeurgroenten

Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Aardappelsoufflé

Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Blinis

Meng de bloem met de helft van de melk, de suiker en de gist door elkaar. Laat rijzen tot het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Wortel-courgette Scones

Rasp de wortelen en de courgettes. Klop de eieren los en roer er de bloem en de melk door tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Gemengde Groenten

Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus

Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mexicaanse Rode Pepersaus

Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Nieuwe Aardappelen In Romige Bieslookdressing

Borstel de nieuwe aardappelen. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bessencompote

Rits de aalbessen van de steeltjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Was het fruit....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarber- En Honingcompote

Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Tzatziki

Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rabarbersorbet

Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatencompote Van Groene Tomaten

Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans