Alle recepten op een rijtje

Gebakken Aubergine Met Kaas
Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Hartige Crumble
Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Aardappels Met Spekjes En Ui
Pel en snipper de ui. Doe de boter in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de boter bruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pakketje Van Tomaat En Mozarella
Verwarm de oven op 240°. Verdeel de tomaten en de kaas in zeer kleine blokjes en meng ze met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Groenten Bij De Barbecue
Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Bloemkool En Broccoli
Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkool
Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tempura Van Mini-primeurgroenten
Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Aardappelsoufflé
Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Blinis
Meng de bloem met de helft van de melk, de suiker en de gist door elkaar. Laat rijzen tot het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Wortel-courgette Scones
Rasp de wortelen en de courgettes. Klop de eieren los en roer er de bloem en de melk door tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Gemengde Groenten
Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus
Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mexicaanse Rode Pepersaus
Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Nieuwe Aardappelen In Romige Bieslookdressing
Borstel de nieuwe aardappelen. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bessencompote
Rits de aalbessen van de steeltjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Was het fruit....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarber- En Honingcompote
Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Tzatziki
Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rabarbersorbet
Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatencompote Van Groene Tomaten
Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans