Alle recepten op een rijtje

Zalmpasteitje Met Asperges
Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamsbout
Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze
Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pizza-focaccia Met Geitenkaas
Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe. Maak een kuiltje in het midden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Tonijn Met Groentesate's
Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Asperges Op Italiaanse Wijze
Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tonijntartaar Met Mangopuree
Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip Met Cola
Laat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw
Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap. Laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Winterse Ovenschotel Met Spek, Aardappelen En Prinsessenbonen
Kook de aardappelschijfjes en de bonen apart in water tot ze beetgaar zijn. Bak de spekblokjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje
Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Californische Burrito's
15 minuten Laat de ui in de Solo stoven. Voeg er de paprika, de bonen, de tomatensaus en de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Varkenshaasje Met Zongedroogde Tomaatjes
20 minuten Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de mozzarella in schijfjes. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevulde Kipfilet Met Champignons
Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes. Los het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofappels Met Geitenkaas
Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rode Poon Met Inktvis
Laat het brood weken in 1 dl bouillon. Voeg er de Soloen 1 versnipperd teentje look bij. Vul...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Artisjokken Met Bieslook
Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen. Meng de mosterd met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Geitenkaastaart
Smelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken....
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gevulde Peren
Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen. Giet er de Porto bij en roer goed om....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Kipfilet Met Prei
Snij de filets in en breng op smaak met peper en zout. Snipper de preistengels fijn en stoof ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands