Alle recepten op een rijtje

Zalmpasteitje Met Asperges

Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamsbout

Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze

Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pizza-focaccia Met Geitenkaas

Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe. Maak een kuiltje in het midden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Tonijn Met Groentesate's

Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Asperges Op Italiaanse Wijze

Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tonijntartaar Met Mangopuree

Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip Met Cola

Laat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw

Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap. Laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Winterse Ovenschotel Met Spek, Aardappelen En Prinsessenbonen

Kook de aardappelschijfjes en de bonen apart in water tot ze beetgaar zijn. Bak de spekblokjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje

Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Californische Burrito's

15 minuten Laat de ui in de Solo stoven. Voeg er de paprika, de bonen, de tomatensaus en de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Varkenshaasje Met Zongedroogde Tomaatjes

20 minuten Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de mozzarella in schijfjes. Was de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevulde Kipfilet Met Champignons

Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes. Los het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofappels Met Geitenkaas

Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rode Poon Met Inktvis

Laat het brood weken in 1 dl bouillon. Voeg er de Soloen 1 versnipperd teentje look bij. Vul...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Artisjokken Met Bieslook

Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen. Meng de mosterd met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Geitenkaastaart

Smelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken....

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gevulde Peren

Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen. Giet er de Porto bij en roer goed om....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Kipfilet Met Prei

Snij de filets in en breng op smaak met peper en zout. Snipper de preistengels fijn en stoof ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands