Alle recepten op een rijtje

Tomaat-komkommersalade

Was de groenten. Snijd de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Meng de mayonaise met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatensalade Met Uienringen

Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd ze in flinterdunne ringen. Meng de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Uienringen, Spekjes En Zoetzuur

Pel en snijd de uien in ringen. Snijd de augurken in plakjes. Laat de zilveruitjes uitlekken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groente Chips

Verhit het frituurvet in de elektrische frituurpan tot 180 °C. Schil en was de groenten. Dep ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sla Met Tomatendressing

Was en droog de sla en trek de blaadjes los. Meng de azijn met de ketchup. de olie en zout en peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boontjes Met Paprika, Limoen En Pinda's

Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel ze na met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gewokte Biefstuk Met Paprika

Was en snijd de lente-uitjes in schuine stukjes van 3 cm. Was de kerstomaatjes en verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kroepoek Met Groente-pindasalade

Maak de sperziebonen schoon en kook ze beetgaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze na met koud...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groentespiesjes

Was en snijd de courgette in 12 plakken. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Maïskoekjes Met Munt

Roer van de bloem, het ei en 1,5 dl water een glad beslag. Schep er de maïskorrels, de kruidenmix...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Gesmoorde Witlof

Maak de witlof schoon door de eventuele bruine bladeren weg te halen, de stronkjes in de lengte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Koolsalade Met Paprika

Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gewokte Wortel, Taugé En Seroendeng

Schrap de worteltjes en snijd ze in lange reepjes of schuine plakjes. Breng in een ruime pan een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Pittige Tapenade Van Groene Olijven

•Pel de tenen knoflook en hak ze fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Roergebakken Paksoi Met Knoflook En Oestersaus

Was de struiken paksoi, maak ze goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lauwwarme Broccolisalade

Snijd de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk met een dunschiller en snijd de stronk in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomkrieltjes

Voeg aan de gekookte aardappeltjes Becel pro.activ en de slankroom toe. Schep hierdoor de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Krieltjes Met Rozemarijn

Was de krieltjes. Leg ze met aanhangend vocht in een magnetronschaal en dek deze af met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel In De Schil

Was de aardappelen zonder ze te schillen. Breng de aardappelen in een laagje koud water (ze moeten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Country Frites

Boen de aardappelen schoon onder stromend water en snijd de pitjes weg. Snijd de aardappelen in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands