Alle recepten op een rijtje

Couscous

Bak het vlees samen met de in stukken gesneden ui aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Wrijf...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas

Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalfsragout Met Verse Groenten

Doe het vlees in de pan, voeg 2 wortelen, 2 preiwitten, 1 ui, selder, tijm, laurier en een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bulgaars Lamsstoofpotje

Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 3 cm en bak dit mooi aan in olijfolie tot het aan alle...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Lamsvlees Met Portosaus

Kruid het vlees met peper, wat zout en een snuifje rozemarijn. Zet zo even opzij. Kook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chili Con Carne

Zet de bonen één avond van tevoren in (voldoende) koud water en laat ze tenminste 12 uur staan....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsgebraad In Herfsttooi

Leg een avond van tevoren de spekblokjes in de diepvries. Maak inkepingen in het gebraad en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hongaarse Goulash

Snijd het rundvlees in blokjes en bak het in de reuzel mooi bruin. Neem uit de pan en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Rosbief Met Bordelaise

Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in schuimende boter, draai het vuur laag en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsschenkel Met Knoflooksaus

Kruid de schenkels royaal met peper en wat zout en bak ze in lichtbruine boter aan. Strooi er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamskoteleten

Meng voor de marinade alle ingrediënten en overgiet daarmee de lamskoteletjes, dek af met folie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsschenkel Met Sinaasappelsaus

Was de sinaasappel, rasp de schil en pers het sap. Wrijf de schenkels in met zout, royaal peper en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfstong Met Mosterdsaus

Doe de kalfstongen in een ruime pan en overgiet met ruim koud water. Snijd de prei, selder en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Boeuf Borguignon

Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalfsfricassee Uit De Wok

Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken