Alle recepten op een rijtje
Kwartels Met Vijgen
Kruid de kwartels met peper & zout, bind ze per twee aan elkaar zodat ze niet uit elkaar vallen...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Kip Op Zn Italiaans
Kruid de kippenboutjes met peper en wat zout en bestuif ze met wat bloem, bak ze vervolgens mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Bombaykip Met Cashewnoten
Kruid de kip met peper en zout en bak deze mooi aan in boter. Voeg ui, knoflook, kaneel,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lekker Kip Met Gehaktsaus
Doe de kip in een ruime pan en voeg de prei, selder en ui toe, overgiet met water tot alles onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Parelhoen Met Abrikozen
Snij de helft van de abrikozen in stukjes, doe ze in een schaaltje en overgiet met de calvados,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalkoenvinken Op Z'n Normandisch
Laat de kalkoenvinken mooi rondom aankleuren in hete boter, leg in een ovenschaal en laat verder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gestoofde Kip Met Pestosaus
Kruid de kippenbouten met peper en zout en laat ze mooi aankleuren in olijfolie, strooi er de helft...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Moussaka
Snij de aubergines in de lengte in schijfjes, leg deze op keukenpapier en bestrooi met wat zout,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Steak In Gandaham
Smelt wat boter in een pan en fruit daarin de pijpajuin en knoflook kort aan, doe er vervolgens de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Provençaalse Stoofpotje
Kook 4 porties aardappelen net niet gaar en hou opzij. Smelt een flinke klont boter in een ruime...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Lamsgigot Met Savooiekool
Schil de aardappelen en doe ze samen met de savooi in een ruime pan, voeg water en zout toe en kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsrolletjes In Parmaham
Rol de sneetjes kalfsvlees op met daartussen elke keer een plakje Parmaham en een staafje kaas....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsvlees 'archiduc'
Braad de stukken kalfsvlees aan in boter tot ze mooi kleuren, kruid met peper, zout en wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamssneetjes Met Spinazie
Verwarm de oven voor op 180°. Schep de puree voor de helft in een vuurvaste schotel, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofpotje Uit Lyon
Smelt wat boter in een ruime pan en laat hierin de stukken vlees mooi aankleuren, kruid flink met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans