Alle recepten op een rijtje
Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Pesto [klassieker Bij Pasta's]
Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]
Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Blanke Botersaus [bij Witte Vis]
Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Noedels
Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Rode Bessensaus
Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kwartels In Druivensaus
Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalkoenlapjes Met Champignons
Bak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Mozzarella
Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik. Bestrooi aan beide zijden met zout en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pikant Gemarineerde Parelhoen
•Eén dag van tevoren: maak een marinade met de hieronder opgesomde ingrediënten, strijk hiermee de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenlapjes Met Ham
Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje. Schik daarop wat mozzarella...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Kip
Kook de rijst in water met wat zout, hou warm opzij. Snij de kipfilets, de wortelen en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griekse Kippensalade
Pers de limoen uit, snij de kippenfilets in reepjes en doe ze in een diepe schotel met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Konijn Met Kappertjes
Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands