Alle recepten op een rijtje

Normandische Saus [bij Vis]

Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Pesto [klassieker Bij Pasta's]

Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]

Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Blanke Botersaus [bij Witte Vis]

Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Noedels

Kook de noedels beetgaar in licht gezouten water. Snij intussen de kipfilets en de Chinese kool...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Rode Bessensaus

Kruid het vlees met peper, zout en gember en bak ze knapperig op een matig vuur in boter, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus

Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kwartels In Druivensaus

Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoenlapjes Met Champignons

Bak de kalkoenlapjes gaar in boter, kruid met peper en wat zout. Haal ze uit de pan en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Mozzarella

Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik. Bestrooi aan beide zijden met zout en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pikant Gemarineerde Parelhoen

•Eén dag van tevoren: maak een marinade met de hieronder opgesomde ingrediënten, strijk hiermee de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoenlapjes Met Ham

Schik de schijven Ganda ham voor u en leg op elk een kalkoenlapje. Schik daarop wat mozzarella...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Kip

Kook de rijst in water met wat zout, hou warm opzij. Snij de kipfilets, de wortelen en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griekse Kippensalade

Pers de limoen uit, snij de kippenfilets in reepjes en doe ze in een diepe schotel met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Konijn Met Kappertjes

Kruid het konijn met peper en zout en bak het aan alle kanten bruin in boter. Overgiet met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands