Alle recepten op een rijtje
Salade Van Pasta & Pizza
Kook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pappardelle Met Zeevruchten
Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cappelletti Met Tomaat & Basilicum
Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Salade Van Pasta & Passievrucht
Kook de pasta al denté, giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er de (koude)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Provençaalse Saus
•Snij alle groenten fijn. Laat een flinke klont boter smelten en laat daarin de ui...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Spaghetti Saus
Doe alle "apart" ingrediënten in een cutter of mixer en maal deze fijn tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Preiroom Saus [voor Alle Visgerechten]
Stoof de fijngesnipperde prei in boter tot hij glazig wordt en blus met de jenever, laat even...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomatensaus
Verhit wat olijfolie en fruit daarin de fijngesnipperde ui en knoflook, als deze mooi glazig zijn...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paprika Roomsaus [voor Gevogelte]
Ontpit de paprika's en snij ze in de lengte in reepjes, snij er vervolgens met een breed mes de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Jagersaus [bij Vlees, Vooral Wild]
Smelt een flinke klont boter in een pan en fruit daarin de champignons en de sjalot enkele minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pistachesaus [bij Vlees]
Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes. Stoof ze samen met de gesnipperde ui aan in boter. Voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zoetzure Saus [bij Vlees & Rijstgerechten]
Meng het ananassap, tomatenpuree, ketchup, azijn, limoensap, suiker en sojasaus flink door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Nantuasaus [bij Visgerechten]
Hak de krabbetjes of kopjes en stoof deze flink aan in olijfolie, voeg na 5 minuten de groenten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Heerlijke Pasta Met Tomaat & Basilicum
Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaghetti Carbonara
Snijd de pancetta in dunne reepjes en bak deze goudgeel aan in wat olijfolie, laat de ui en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans