Alle recepten op een rijtje

Bruschetta Met Pesto En Geitenkaas

Verwarm de grill voor. Bereiding Bestrijk de plakken ciabatta met pesto en leg er plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pindasoep

Rasp de limoenschil (ca. 1/2 eetlepel) en snijd de limoen doormidden. Pel en pers de teentjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Parmezaanse Kaasbakje Met Stoomgroenten

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Bereiding Schaaf met een dunschiller de kaas in dunne plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zwarte Risotto Met Bladgoud

Pel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in een hoge pan en fruit de ui. Voeg de rijst...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Macaronisalade

Kook de macaroni in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel de macaroni goed af met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pappa Al Pomodoro

Pel en snipper de knoflook. Snijd het brood in blokjes. Verhit de olijfolie in een hoge pan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Mosterd Maaltijdsoep

1. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dikke ringetjes (ca. 1 cm). Maak de wortelen schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boerengroentesoep Met Saucijzenballetjes

Maak de bleekselderij en de wortel schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinaziekoekjes

Voor 12 personen Zet de spinazie 11-12 minuten op de ontdooistand in de magnetron. Zo nu en dan...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Kerstkransjes Met Geitenkaas En Peer

1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gerookte Zalm En Appel Overgoten Met Witte Wijn Saus

Snijd de bieslook fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tomaten Soep Onder Bladerdeegdakje

Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven 200°C). Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Koninginnesoep

Verwarm een pan op het vuur en laat de boter smelten, meng de bloem met de gesmolten boter tot er...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastinaaktempura

1. Verkruimel de kaas, meng het in een kom met de crème fraîche en mosterd, haal het door een zeef...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mosterdsoep

Bak de prei en de aardappelen 3 minuten zachtjes in boter. Voeg de helft van de mosterd toe en bak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands