Alle recepten op een rijtje

Champignon Crèmesoep Met Tomatenbruschetta

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak het sjalotje zeer fijn. Halveer de tomaten, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boeren Groentesoep Met Roggebroodsandwich

Schil en snijd de knolselderij in blokjes. Was en snijd de prei. Snijd de rookworst in plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentesoep Met Pesto En Kruidenstokbrood

1. Verwarm de oven voor op 180 graden°C. Kook de soep met 7 dl water en breng het vlak voor het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Courgettesalade

Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Visterrine Met Zalm En Tong

120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mozzarella Met Saffraan In Tomatensaus

Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Verse Tomatensoep

Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaastaartjes

Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Klop de eieren los met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Quiche Met Ham

•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Couscoussalade Met Kip

Bereid de couscous en de hoeveelheid volgens het pakje. Bak 400 gram kip op hoog vuur. Als de kip...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas

Laat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Komkommer En Gerookte Zalm Torentje

Snijd de komkommer in dunne plakjes en laat ze op een laag keukenpapier uitlekken. Dep ze droog met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tuinbonen En Pittige Kaas Salade

Laat de tuinbonen in een vergiet ontdooien. Verwijder de stugge grijze velletjes van de tuinbonen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witlofsoep

Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergeroerei Met Zalmsnippers

Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands