Alle recepten op een rijtje

Champignonroomsaus Voor Pasta

Een Italiaanse saus, geschikt voor alle soorten pasta. Mmmm, en makkelijk zelf te bereiden. De...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Parfait Van Caramel, Noten En Bananen

Meng boter, bruine basterdsuiker, blanke stroop en crème fraîche in een pan en klop op een laag...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Walnotencake

Boter smelten, basterd en eieren toevoegen, kort mixen Zout, kaneel,vanillesuiker,bakpoeder en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Caesar Salade

Strip per persoon ca. 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Broccoli-walnotenrisotto

Fruit de ui in wat olie en voeg de broccoli en walnoten toe. Voeg na ca. 5 min. de rijst toe en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Broodje Makreel

Was en snij de sla en de tomaten. Maak een vinigraitte van de 2/3 olie, 1/3 citroensap, zout en wat...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelpuree Met Ragout Van Zeevruchten

Maak 1 kg puree volgens de aanwijzingen op de verpakking (gebruik om het spuiten te...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Sperzieboontjes Op Zn Grieks

Dit Griekse gerecht is vegetarisch en laat alle ingrediënten tot hun recht komen. Snij de uiteinden...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Sperzieboontjes In Sesamdressing

Kook de boontjes tot gaar, ca. 5 minuten in gezouten water. Doe de sesam in een vijzel en wrijf...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Bonen Zonder Vlees

Fruit ui en knoflook in de boter goudgeel. Voeg chilipoeder toe en laat even meebakken, en dan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gerookte Zalm En Heilbot Gevuld Met Mozzarella

Leg de plakken gerookte zalm op een snijplank en plaats hier de gerookte heilbot op 4 porties Snij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bloemkoolsalade Met Tonijn

Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Kook de bloemkool in ruim kokend water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bleekselderij Met Kaassaus

Kook de bleekselderij 20 min. in de bouillon. Voor de saus: meng de olie en bloem in een pannetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kaas Ui Hapjes

Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Basilicumsoep Met Zalm En Crostini's

Verwarm de oven voor op de grillstand. Was en pluk de blaadjes van de basilicum. Snij de basilicum...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Basilicum-ananas-ijs

Alles in de staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met suiker en citroensap. Het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bananenijs

De banaan fijnprakken en een beetje citroensap erover druppelen. Slagroom met de suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Baked Beans

Doe alles in een pan en laat het ca. 10 minuten doorkoken. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aziatische Zalmfilet Met Mango

Schil de mango's. Snijd het vruchtvlees van de pitten. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Avocado Met Tonijn

Bereid dit voorgerecht minstens 2 uur op voorhand. Snijd de avocado's in 2-en en haal het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands