Alle recepten op een rijtje

Pasta Met Gerookte Zalm En Dille-roomsaus
Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Macaroni Met Bruine Bonen
Kook de macaroni gaar volgens de bereiding op de verpakking. Breng in een pannetje water aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lychee-kokos Dessert
Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Coktail D'Amour
- 15 minuten 1. Doe de rum, cointreau, limoensap, aardbeien, ijsblokjes en limoensap in een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Linzensoep
Voor ca. 3 l. soep: Een pak linzen heb ik gekookt in 2 liter water en de groenten. Verder heb ik...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Aspergesalade Met Romige Kappertjes Dressing
Was en pluk de kropslaharten, maak ze goed droog en verdeel ze over de borden. Snijd de groene en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Lasagne Met Paddestoelen
Kaas raspen. In pan met ruim koken water en zout lasagnevellen in ca. 8 minuten beetgaar koken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagna
Ui schillen en snipperen, knoflook pellen. Olie warm laten worden in sauspan. Ui en geperste...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Berliner Bollen
100 ml. melk lauwwarm verwarmen. De gist in de melk brokkelen en goed verroeren. Met 150 g. meel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kalfszwezerik Met Sinaasappelsaus
De kalfszwezeriken spoelen en blancheren. Daarna goed ontdoen van vliezen en vet. Snijden in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kokosflensjes
Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Koffie Met Sambucca
In borrelglaasjes 2 koffiebonen leggen en glaasjes vol schenken met sambucca. Koppen koffie en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje
Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kervelsoep Met Oesterzwammen
In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons
Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus
Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw-loempia
Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges
Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Kruidenboter In Een Pakketje
Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Botersaus
Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands