Alle recepten op een rijtje

Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal

Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozen Sabayon

Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Saucijsspiesen Met Perzik En Ui

500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijspakketjes Met Zuurkool

Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saté Met Sambalrijst En Kroepoek

Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Meerval Uit De Oven

1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Makreel En Vruchten

Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi

Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Niçoise

Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen

Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelkoekjes

Schil de aardappelen en rasp ze grof, het liefst in dunne flinters boven een grote mengkom. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rouleau Rouge

Verwarm de oven voor op 190 graden. Rooster de hele paprika’s in 10 à 15 minuten tot ze een beetje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Vispotje Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spitskool Met Rijst

Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Biefstukreepjes Met Broccoli

Meng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Kool

Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Chili Pasta

Voor ongeveer 80 gram chili pasta = 4 opgehoopte eetlepels zoal op de foto 1. Laat de droge...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Rivierkreeftjes à La Bordelaise

- Was de levende rivierkreeften en chatreer ze. Dit wil zeggen het darmkanaal verwijderen, een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Risotto Van Tomaat En Gamba's

Fruit een uitje en laat hierin risotto-rijst zachtjes koken in scheutjes bouillon, en maak dat af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rijst Met Vissaus

Rijst: Fruit uitje in een pan met wat olie. Voeg de rijst en een theelepel bouillonpoedertoe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken