Alle recepten op een rijtje

Banaan Met Rum En Sinaasappel

Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter

Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Varkenskarbonades

Was en droog de karbonades en kruid ze met zout, peper en nootmuskaat. Wrijf ze in met wat...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Tzatziki

Schil de komkommer en rasp hem grof. Strooi er zout over en laat een halfuur staan. Doe de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Zalmsteaks Met Basilicumsaus

Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zalmspiesen Van De Barbecue

De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus

Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Zalm In Tomatensaus

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek

De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham

Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé

Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Warme Appels

Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Warme Aardappel-Aspergesalade

Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Zomerse Salade Met Dille-yoghurt

Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Salade Met Garnalen En Avocado

Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes

De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Eieren

Halveer de eieren in de lengte, verwijder de dooiers en prak ze fijn. Spoel de eiwitten uit en laat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Zwoerdkrokantjes

- Kook het zwoerd met de kruiden, peper en zout , en knoflook , gedurende minstens 2 uur tot het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Schuim Kransjes

Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker toe en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands