Alle recepten op een rijtje
Tonijn Uit De Oven
Tonijn is heerlijk stevige vis. In de filet zit geen enkel graatje en het heeft niet zo'n...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tomatentaart
Voorbereiding: Ontrol het deeg en leg het in de vorm. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Aardbeien Yoghurtijs
Begin met het pureren van de aardbeien in de keukenmachine of blender; meng apart de suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Monchoutaart
125 tot 150 gram roomboter 200 gram monchou 2.5 dl slagroom een zakje klopfix een zakje...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Kip Op Z'n Italiaans
Kip met een bot eraan vind ik het allerlekkerst. Natuurlijk valt er veel te zeggen voor een malse...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
Witlof In Bladerdeeg
Witlof in een krokant korstje? Een leuke variatie met witlof en wellicht een goede oplossing om...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Appel-ui Tartaartje
Een lekker, gezond en mager recept. Weinig vet, maar veel smaak. Smelt de roomboter in een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Broodje Serrano Ham
Een broodje ham is altijd lekker. Maar doe eens iets anders! Varieer met wat rode paprika! Paprika...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pasta Carbonare
Pasta carbonare is een van de simpelste pastagerechten die er zijn. Heerlijk basic en ook een goede...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Spaghetti Met Bleekselderij
Bleekselderij is een lekker veelzijdige groente. Je kunt het niet alleen rauw in salades gebruiken,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Croissantje Met Bramen
Houd je van fris zuur? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Het is supersimpel en zou eigenlijk...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Tijgergarnalen Voor Op De Bbq
Eens iets anders op de barbeque? Probeer eens tijgergarnalen. Dat is echt heel...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Langevingers (circa 16 Stuks)
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk een bakplaat met boter. Scheid van de eieren het eiwit...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Zanddeeg Koekjes
Bereidingswijze: Kneed de ingrediėnten met koele handen in enkele minuten tot een stevig...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Spaghetti
Bereidingswijze: Water koken voor de pasta, kruidenmix (allebei apart pannetje voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaanse Paella
Bereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes...
Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan
Frietje Shoarma
Zet de frituurpan vast aan zodat hij warm kan worden. Bak je shoarma in een pan gaar. Wanneer je...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Schnitzel Hawai
Een heerlijk gerecht voor twee personen en een zeer leuke variatie op een bekend thema, de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Surinaamse Sperziebonen
Wil je sperziebonen eens anders eten? Doe het dan eens op zijn Surinaams. Eigenlijk gebruik je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pompoenravioli Met Salieboter
De ingredienten voor pastadeeg Voor het eerst een flespompoen gebruikt. In de winter kook ik vaak...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands