Alle recepten op een rijtje

Tonijn Uit De Oven

Tonijn is heerlijk stevige vis. In de filet zit geen enkel graatje en het heeft niet zo'n...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tomatentaart

Voorbereiding: Ontrol het deeg en leg het in de vorm. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Aardbeien Yoghurtijs

Begin met het pureren van de aardbeien in de keukenmachine of blender; meng apart de suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Monchoutaart

125 tot 150 gram roomboter 200 gram monchou 2.5 dl slagroom een zakje klopfix een zakje...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Kip Op Z'n Italiaans

Kip met een bot eraan vind ik het allerlekkerst. Natuurlijk valt er veel te zeggen voor een malse...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Witlof In Bladerdeeg

Witlof in een krokant korstje? Een leuke variatie met witlof en wellicht een goede oplossing om...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Appel-ui Tartaartje

Een lekker, gezond en mager recept. Weinig vet, maar veel smaak. Smelt de roomboter in een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Broodje Serrano Ham

Een broodje ham is altijd lekker. Maar doe eens iets anders! Varieer met wat rode paprika! Paprika...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pasta Carbonare

Pasta carbonare is een van de simpelste pastagerechten die er zijn. Heerlijk basic en ook een goede...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Met Bleekselderij

Bleekselderij is een lekker veelzijdige groente. Je kunt het niet alleen rauw in salades gebruiken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Croissantje Met Bramen

Houd je van fris zuur? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Het is supersimpel en zou eigenlijk...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Tijgergarnalen Voor Op De Bbq

Eens iets anders op de barbeque? Probeer eens tijgergarnalen. Dat is echt heel...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Langevingers (circa 16 Stuks)

Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk een bakplaat met boter. Scheid van de eieren het eiwit...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Zanddeeg Koekjes

Bereidingswijze: Kneed de ingrediėnten met koele handen in enkele minuten tot een stevig...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Spaghetti

Bereidingswijze: Water koken voor de pasta, kruidenmix (allebei apart pannetje voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaanse Paella

Bereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Frietje Shoarma

Zet de frituurpan vast aan zodat hij warm kan worden. Bak je shoarma in een pan gaar. Wanneer je...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Schnitzel Hawai

Een heerlijk gerecht voor twee personen en een zeer leuke variatie op een bekend thema, de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Surinaamse Sperziebonen

Wil je sperziebonen eens anders eten? Doe het dan eens op zijn Surinaams. Eigenlijk gebruik je...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pompoenravioli Met Salieboter

De ingredienten voor pastadeeg Voor het eerst een flespompoen gebruikt. In de winter kook ik vaak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands