Alle recepten op een rijtje
Mediterrane Uitsmijter
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak 1 ui in ringen en 1 rode paprika in reepjes, ongeveer 3...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Franse Aardappelgratin
Schil de aardappelen, spoel ze af onder de koude kraan en snijd ze in hele dunne plakjes. Meng in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Artisjok Amuse
Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Champignons In Witte Wijn
Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Aubergine Met Mozzarella
Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Heerlijke Aubergines
De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Carpaccio Van Courgettes
Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Champignons
Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Boeren Aardappel Omelet
1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Spaanse Tortilla
Snijd aardappelen in heel kleine stukjes (1/2 cm in het vierkant). Kook de aardappelen ca 5 à 10...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Aarbeikarnemelkshake
Pureer de aardbeien met de aardbeienjam met de staafmixer of in de keukenmachine of blender. Giet...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Witlof Met Oesterzam
Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en "pluk"...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvieschotel
Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Pompoen
Warm de oven voor op 200° C. Snijd de pompoen in stukken en schil ze. Verwijder de draden en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Witlof
Als je in het bezit bent van een magnetron, de witlof-stronkjes daar in 'voor' garen (2 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Banaan Lolly
Een "soepje" maken van 1 rijpe mango vermengd met 20 cl water en 2 eetlepels suiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Roodlofsalade Met Gekaramelliseerde Walnoten
Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen. Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel Groentespiesjes
Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pannenkoeken
Beslag maken en ongeveer 30 minuten laten rijzen. Pannenkoeken bakken in een beetje boter....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Asperges Omwikkeld Met Boerenham
1Hak de eieren grof. Roer in een kommetje de eieren met de mayonaise en fijngehakte kervel door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands