Alle recepten op een rijtje

Mediterrane Uitsmijter

Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak 1 ui in ringen en 1 rode paprika in reepjes, ongeveer 3...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Franse Aardappelgratin

Schil de aardappelen, spoel ze af onder de koude kraan en snijd ze in hele dunne plakjes. Meng in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Artisjok Amuse

Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Champignons In Witte Wijn

Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Aubergine Met Mozzarella

Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Heerlijke Aubergines

De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Carpaccio Van Courgettes

Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Champignons

Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Boeren Aardappel Omelet

1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Spaanse Tortilla

Snijd aardappelen in heel kleine stukjes (1/2 cm in het vierkant). Kook de aardappelen ca 5 à 10...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Aarbeikarnemelkshake

Pureer de aardbeien met de aardbeienjam met de staafmixer of in de keukenmachine of blender. Giet...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Witlof Met Oesterzam

Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en "pluk"...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvieschotel

Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Pompoen

Warm de oven voor op 200° C. Snijd de pompoen in stukken en schil ze. Verwijder de draden en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Witlof

Als je in het bezit bent van een magnetron, de witlof-stronkjes daar in 'voor' garen (2 minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Banaan Lolly

Een "soepje" maken van 1 rijpe mango vermengd met 20 cl water en 2 eetlepels suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Roodlofsalade Met Gekaramelliseerde Walnoten

Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen. Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel Groentespiesjes

Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pannenkoeken

Beslag maken en ongeveer 30 minuten laten rijzen. Pannenkoeken bakken in een beetje boter....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollandse Asperges Omwikkeld Met Boerenham

1Hak de eieren grof. Roer in een kommetje de eieren met de mayonaise en fijngehakte kervel door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands