Alle recepten op een rijtje

Aardbeientaart

Biscuitdeeg Bak het biscuitdeeg 1 à 2 dagen van tevoren als u het gebruikt voor een gevulde taart....

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Aardbeien Roomijs

Pureer de aardbeien met de hand, een blender of door een zeef en los in de ontstane puree al...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeienmousse

Houd 2 à 3 mooie aardbeien apart voor de garnering. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeien-geleitaartjes

Week de blaadjes gelatine voor in koud water en knijp ze voorzichtig uit. Los de gelatine op in het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Jam Van Aardbeien En Rabarber

Ontdooi de aardbeien en de rabarber. Maak de aardbeien in de keukenmachine fijn en kook de rabarber...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Appetaart Van Oude Appelrassen

Meng in een kom de roomboter met de suiker, het ei en een halve theelepel zout. Zeef het bakmeel...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Zalmquiche

Verwarm de oven voor op 225 graden. Kneed de kwark, de bloem en de boter tot een soepel deeg. Rol...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarbertaart

Meng voor het deeg de bloem, gemalen amandelen, suiker en zout in een kom en voeg de koude boter in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastei Met Korstdeeg

Voor korstdeeg zie mijn korstdeeg recept, ook op deze site... Bereidingswijze 1 Snijd het vlees...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Korstdeeg

Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze twee ingrediënten in een keukenmachine tot...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Quiche Met Prei

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een springvorm met de plakjes bladerdeeg. Snij de prei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruitsalade

Laat de lychees uitlekken en vang het vocht op. Schil de sinaasappels en snijd ze in partjes. Maak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Karamelappeltjes

Maak een glad beslag van het ei, de melk, de bloem en wat zout. Verwarm een klein klontje boter in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ananascrumbles Met Chocoladeijs

Snijd de boter in blokjes. Meng de ingrediënten voor het deeg met je handen tot kruimels. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst-kokosdessert Met Rode Vruchten

Meng het rijstdessert met de kokosmelk en de helft van de rode vruchten. Schep dit mengsel in 4...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Crêpes

Doe de melk in een kom en voeg al roerend de bloem toe. Roer er het ei, de gesmolten boter en een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kokossmoothie Met Mango

Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Rooster de geraspte kokos in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiengranita

Voorbereiding Maak de aardbeien schoon. Bereiding Breng in een steelpan 1 dl water met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Smoothie Met Mango En Abrikozen

Meng het ijs met de Griekse yoghurt in de blender. Voeg hier het vruchtvlees van de mango en 1...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Coupe Carre

Verkruimel de meringues. Klop de slagroom met de frambozenjam. Schep de mascarpone,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands