Alle recepten op een rijtje
Zelfgemaakte Krentenbolletjes Met Roomijs Stoofpeer-Kaneel
Meng de bloem met het zout in een ruime kom. Giet de lauwe melk in een kommetje en los hier de gist...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Chocolade Rol Gevuld Met Yoghurtijs Bosvruchten
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat de kersen in een zeef goed...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light
Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ijstaartje Van Kaneel-stoofpeerijs Met Chocoladesaus
Smelt alle ingrediënten voor de saus in de magnetron, gedurende 1 à 1,5 minuut op 700 watt. Roer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mascarpone-fruittaartjes Met Slagroomijs Light
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de bakvormpjes in. Snijd van de 6 vellen filodeeg 12 vierkanten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stoofpeertjes Met Roomijs Stoofpeer Kaneel
Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Breng de peertjes in een pan met de wijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Abrikozen-kersentaart
Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker en een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Chocoladetaart
Beboter een springvorm (Ø 26 cm) met margarine en verwarm de oven voor op 150°C. Breek de chocolade...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Citroensorbet Met Net Dat Beetje Meer
Schep in 4 kleine glaasjes een bolletje citroensorbetijs. Schenk over elk bolletje een scheutje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Oliebollentaart Met Custardschuim
Smelt de boter. Snijd het vanillestokje over de lengte open en schraap het merg eruit. Breek of...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Bananen-karameltaartjes
Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng de gemberpoeder door de suiker. Doe de suiker met 2 eetlepels...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Belgische Chocoladetaart
Verwarm de oven voor op 175°C. Splits de eieren. Rooster in een droge koekenpan de hazelnoten...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop
20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone
10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Sinaasappel Pannacotta's Met Sinaasappel-cranberrysaus
5 minuten Week de gelatine in koud water. Breng in een pannetje de crème fraîche met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Mascarponecake Met Pruimensaus
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom bruin....
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Bosvruchtencompote Met Mascarpone
Breng suiker, citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Bladspinazie Met Ei
Kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Uitsmijter Van Rosti Met Bacon En Spiegelei
Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook de aardappelen met schil in een pan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands