Alle recepten op een rijtje

Hartige Spinazietaart

Verwarm de spinazie, halveer de tomaatjes en laat het bladerdeeg even op het aanrecht ontdooien....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Pizza

Verwarm de oven voor op 200gr. Snijdt de champignons in plakjes. Snijdt de baquettes 1x in de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Slagroomsoesjes

Bestrijk de bakplaat dun met margarine (of gebruik bakpapier) Breng het water met de margarine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Loempia Rolletjes

Met bladerdeeg kan je lekker variëren. Deze keer gebruikte ik het voor een lekker fris...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Eiersalade

Zelfgemaakte eiersalade is heel makkelijk te maken en vaak veel lekkerder en goedkoper dan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Amuse - Wortelmousse Met Rocquefort Kaas

Bereiding: Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Geitekaasrolletjes

Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Zalm Met Vanillecreme

Bereiding: Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hapje Zuurkool

Bereiding: Verwarm de oven op 180°C. Verdeel de plakjes spek over een ovenplaat en bak ze in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hapje Tonijnsteak Met Forelkaviaar

Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijnsteak dun met olie en gril die 1 minuut per kant...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Hapje Makreelcreme

Ingrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Vijgen Met Kaas

Bereiding: Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op elke lepel een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Venkel Hapje Met Forel

Bereiding: Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Rosbiefroosjes

Bereiding: Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Espresso Met Kaneelijs

Bereiding: Laat de eierdopjes in de vriezer in 30 minuten goed koud worden. Maak met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse

Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Gehaktballetje Gevuld Met Ei Met Een Kaassaus

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Meng het gehakt met de peterselie, 2 eieren en 3...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktballetjes Met Luikse Stroop

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktballetjes Met Abrikoos En Koriander

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Week de gedroogde abrikozen in kleine stukjes in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Waterzooi Van Kip

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze STAP 1 Maak de groenten schoon. Snij het wit van de prei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands