Alle recepten op een rijtje
Hartige Spinazietaart
Verwarm de spinazie, halveer de tomaatjes en laat het bladerdeeg even op het aanrecht ontdooien....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broodje Pizza
Verwarm de oven voor op 200gr. Snijdt de champignons in plakjes. Snijdt de baquettes 1x in de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Slagroomsoesjes
Bestrijk de bakplaat dun met margarine (of gebruik bakpapier) Breng het water met de margarine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Loempia Rolletjes
Met bladerdeeg kan je lekker variëren. Deze keer gebruikte ik het voor een lekker fris...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Eiersalade
Zelfgemaakte eiersalade is heel makkelijk te maken en vaak veel lekkerder en goedkoper dan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Amuse - Wortelmousse Met Rocquefort Kaas
Bereiding: Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Geitekaasrolletjes
Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Zalm Met Vanillecreme
Bereiding: Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hapje Zuurkool
Bereiding: Verwarm de oven op 180°C. Verdeel de plakjes spek over een ovenplaat en bak ze in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hapje Tonijnsteak Met Forelkaviaar
Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijnsteak dun met olie en gril die 1 minuut per kant...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Hapje Makreelcreme
Ingrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Vijgen Met Kaas
Bereiding: Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op elke lepel een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Venkel Hapje Met Forel
Bereiding: Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Rosbiefroosjes
Bereiding: Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Espresso Met Kaneelijs
Bereiding: Laat de eierdopjes in de vriezer in 30 minuten goed koud worden. Maak met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse
Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Gehaktballetje Gevuld Met Ei Met Een Kaassaus
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Meng het gehakt met de peterselie, 2 eieren en 3...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktballetjes Met Luikse Stroop
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktballetjes Met Abrikoos En Koriander
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Week de gedroogde abrikozen in kleine stukjes in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Waterzooi Van Kip
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze STAP 1 Maak de groenten schoon. Snij het wit van de prei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands