Alle recepten op een rijtje
Peren Smoothie
Doe de stukjes peer in de blender, voeg kaneel en appelsap toe. Even de blender aan tot een glad...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Amandelspijs
Maal de amandelen door de amandelmolen of een vleesmolen. Klop het ei los en meng het samen met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Radijssalade Met Blauwaderkaas
Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaaskroketten
1. Maak op de volgende manier een dikke bechamelsaus: 1.1 Doe de boter in een pannetje en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Speculaas
1. Verwarm de oven op 175 graden voor. 2. Doe de bloem, basterdsuiker, boter en speculaaskruiden...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Limoencake
1. Verwarm de oven voor op 160 graden. 2. Maak de limoen goed schoon onder een (lauw) warme...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Wafels
1. Verwarm het wafelijzer goed voor (bv Tefal met ruitjes). 2. Laat de boter smelten (bv in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cake Met Walnoten En Rozijnen
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Doe de meel in een grote kom en voeg hier de vanille...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Ontbijtkoek
1. Verwarm de oven voor op 160 - 175 graden. 2. Doe de bruine basterdsuiker in een beslagkom....
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Nougatparfait
1. Snijd de nougat in kleine stukjes. 2. Klop de slagroom, eventueel met behulp van een mixer,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegratineerde Cranberry's
1. Was de cranberry's en doe de lelijke exemplaren weg. 2. Snijd de monchou in kleine plakjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kruimelvlaai
1. Doe de broodmix in een beslagkom. Voeg vervolgens de vanillesuiker toe en meng het er...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Marsepein
1. Zet een pan met ruim koud water op het vuur. 2. Voeg vervolgens de amandelen toe en breng het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Luchtige Vanillevla
1. Klop de eiwitten stijf en voeg al kloppend 1 eetlepel suiker toe. 2. Klop in een andere kom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijstevlaai
1. Doe in een grote kom de bloem, de gist, de suiker en de melk en meng het geheel goed door...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Slagroomtaart
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Klop de eieren samen met het hete water met een mixer...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Zoete Kroketjes Met Appel, Kaneel En Amandelspijs
1. Snijd de appels in kleine blokjes en bak deze in de pan. Blus daarna af met 1 deciliter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cordon Bleu
1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Entrecote Met Remouladesaus
1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sorbet Met Kwark En Aardbeien
Neem bij voorkeur boerenkwark en geslagen zoete slagroom. Gebruik een koud bindmiddel. In...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands