Alle recepten op een rijtje

Peren Smoothie

Doe de stukjes peer in de blender, voeg kaneel en appelsap toe. Even de blender aan tot een glad...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Amandelspijs

Maal de amandelen door de amandelmolen of een vleesmolen. Klop het ei los en meng het samen met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Radijssalade Met Blauwaderkaas

Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaaskroketten

1. Maak op de volgende manier een dikke bechamelsaus: 1.1 Doe de boter in een pannetje en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaas

1. Verwarm de oven op 175 graden voor. 2. Doe de bloem, basterdsuiker, boter en speculaaskruiden...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Limoencake

1. Verwarm de oven voor op 160 graden. 2. Maak de limoen goed schoon onder een (lauw) warme...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Wafels

1. Verwarm het wafelijzer goed voor (bv Tefal met ruitjes). 2. Laat de boter smelten (bv in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cake Met Walnoten En Rozijnen

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Doe de meel in een grote kom en voeg hier de vanille...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Ontbijtkoek

1. Verwarm de oven voor op 160 - 175 graden. 2. Doe de bruine basterdsuiker in een beslagkom....

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Nougatparfait

1. Snijd de nougat in kleine stukjes. 2. Klop de slagroom, eventueel met behulp van een mixer,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Cranberry's

1. Was de cranberry's en doe de lelijke exemplaren weg. 2. Snijd de monchou in kleine plakjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruimelvlaai

1. Doe de broodmix in een beslagkom. Voeg vervolgens de vanillesuiker toe en meng het er...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Marsepein

1. Zet een pan met ruim koud water op het vuur. 2. Voeg vervolgens de amandelen toe en breng het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Luchtige Vanillevla

1. Klop de eiwitten stijf en voeg al kloppend 1 eetlepel suiker toe. 2. Klop in een andere kom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijstevlaai

1. Doe in een grote kom de bloem, de gist, de suiker en de melk en meng het geheel goed door...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Slagroomtaart

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Klop de eieren samen met het hete water met een mixer...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Zoete Kroketjes Met Appel, Kaneel En Amandelspijs

1. Snijd de appels in kleine blokjes en bak deze in de pan. Blus daarna af met 1 deciliter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cordon Bleu

1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Entrecote Met Remouladesaus

1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sorbet Met Kwark En Aardbeien

Neem bij voorkeur boerenkwark en geslagen zoete slagroom. Gebruik een koud bindmiddel. In...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands