Alle recepten op een rijtje

Schnitzel Met Champignonsaus

Wrijf de schnitzel aan beide kanten in met zout en witte peper. Borstel de champignons schoon en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Appelcompote

Klassiek in Vlaanderen is de combinatie van kabeljauw met appelmoes. Het is heel erg simpel om daar...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Broccoli Taart

Met wat bladerdeeg voor de taart en wat eieren om te binden en het geheel luchtig te maken ben je...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kipfilet Met Paddestoelenmix

Kipfilet kan je heerlijk vullen met paddestoelen. Om de kipfilet te vullen, moet je de filets...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwfilet Omwikkeld Met Spek In Tomatensaus

Kabeljauwfilet ontdooien (indien nodig) tot kamertemperatuur. Een paar druppels citroensap erop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wentelteefjes

De mix om het brood in te dopen is heel simpel: klop een ei los en doe er een flinke scheut melk...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Andijviestamppot Met Lamsvlees

Andijviestamppot kan je op veel verschillende manieren klaarmaken. Met lamsshoarma bijvoorbeeld! Ik...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Lekkere Pasta Met Braadworst

Simpele pasta, maar wel lekker vers en een verrassende touch van de braadworst en verse...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sperzieboontjes Met Gorgonzolasaus

Een niet alledaags gerecht, maar een heerlijke afwisseling en erg lekker met bijvoorbeeld een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Bruine Bonen Met Spek En Stroop

Eens ouderwets lekker eten? Probeer dan eens bruine bonen met spek en appelstroop. Een verrassend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjes Ovenschotel Met Kaassaus

Kook de spruitjes en de aardappelen, maar niet te lang. Bak in een pannetje alvast de spekjes een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fricandeau Met Gevulde Paprika En Rijst

Smelt een flinke klont roomboter in een hapjespan en voeg wat olijfolie toe. Wacht tot de belletjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geboorte Muisjes-slagroomtaart

Slagroomtaart maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, kwam ik achter: Je maakt een beslag...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Gebakken Tong Met Aardappeltjes En Doperwtjes

In een restaurant een doodzonde. Thuis gewoon praktisch: eten uit de diepvries. Altijd voorraad en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Ei In Een Ui...

Leuk voor op de bbq... Je pakt een grote ui, waar het topje (dus het puntje) vanaf gesneden...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Verassende Salade Met Aardbeien En Brie

Soms wil je even snel wat lekkers maken. Niet te veel moeite doen en daar is niets mis mee. En dan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Erwtensoep

Zelf erwtensoep maken is best makkelijk. Binnen 2 uur pruttelen zet je een verse pan erwtensoep op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bladerdeeghapjes Met Curry

Voor ong. 20 stuks: Kook de aardappels, giet ze af en laat ze afkoelen tot je ze kunt aanraken....

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Glazuur Voor Over Een Cake

Doe alle ingredienten in een brandschone kom Klop alles met een mixer tot een heel luchtig...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Aardbeienjam

Maak de aardbeien schoon door ze eerst te wassen, haal dan het kroontje eraf en snijd eventuele...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands