Alle recepten op een rijtje
Toast Van Stokbrood
Snij het stokbrood in zeer dunne plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chutney Met Koriander
Pluk de blaadjes koriander en pel de lookteentjes. Verwijder de tomatenpitjes en hak de tomaten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Noten- En Perenchutney
Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten. Snij de peren in blokjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stamppot Van Pompoen Met Broccoli En Gefrituurde Rode Uien
Schil de pompoen en de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm. Doe de stukjes in een pan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saladebootjes
Haal samen met je kind de bladeren van de ijsbergsla los van de krop en was ze voorzichtig, zodat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuiderse Ovenaardappelen
Verwarm de oven voor op 230 °C. Snij de aardappelen in schijfjes. Boter een ovenschaal in met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Auberginerolletjes
Was de aubergines en snij het groene kapje eraf. Snij de aubergine in de lengte in plakken van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappelpuree Extra
Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Aubergine Met Kaas
Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Hartige Crumble
Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gebakken Aardappels Met Spekjes En Ui
Pel en snipper de ui. Doe de boter in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de boter bruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pakketje Van Tomaat En Mozarella
Verwarm de oven op 240°. Verdeel de tomaten en de kaas in zeer kleine blokjes en meng ze met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Risotto Met Wilde Paddestoelen
Week de paddestoelen gedurende 15 minuten in het kokende water. Laat ze uitlekken terwijl u het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Risotto Met Zuiderse Groenten En Parmezaankoekje
Snij de groenten in blokjes van 1 centimeter. De aubergine onmiddellijk instrijken met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Wijn Risotto Met Gegrilde Paprika's
Stoof de ui en knoflook glazig in de Solo. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Groenten Bij De Barbecue
Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegratineerde Bloemkool En Broccoli
Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bloemkool
Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Boontjes En Sojascheuten
Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tempura Van Mini-primeurgroenten
Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais