Alle recepten op een rijtje

Toast Van Stokbrood

Snij het stokbrood in zeer dunne plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chutney Met Koriander

Pluk de blaadjes koriander en pel de lookteentjes. Verwijder de tomatenpitjes en hak de tomaten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Noten- En Perenchutney

Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten. Snij de peren in blokjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stamppot Van Pompoen Met Broccoli En Gefrituurde Rode Uien

Schil de pompoen en de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm. Doe de stukjes in een pan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saladebootjes

Haal samen met je kind de bladeren van de ijsbergsla los van de krop en was ze voorzichtig, zodat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuiderse Ovenaardappelen

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snij de aardappelen in schijfjes. Boter een ovenschaal in met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Auberginerolletjes

Was de aubergines en snij het groene kapje eraf. Snij de aubergine in de lengte in plakken van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelpuree Extra

Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Aubergine Met Kaas

Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Hartige Crumble

Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Aardappels Met Spekjes En Ui

Pel en snipper de ui. Doe de boter in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de boter bruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pakketje Van Tomaat En Mozarella

Verwarm de oven op 240°. Verdeel de tomaten en de kaas in zeer kleine blokjes en meng ze met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Risotto Met Wilde Paddestoelen

Week de paddestoelen gedurende 15 minuten in het kokende water. Laat ze uitlekken terwijl u het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Risotto Met Zuiderse Groenten En Parmezaankoekje

Snij de groenten in blokjes van 1 centimeter. De aubergine onmiddellijk instrijken met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Wijn Risotto Met Gegrilde Paprika's

Stoof de ui en knoflook glazig in de Solo. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Groenten Bij De Barbecue

Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Bloemkool En Broccoli

Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkool

Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Boontjes En Sojascheuten

Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tempura Van Mini-primeurgroenten

Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais