Alle recepten op een rijtje

Aardappelkoekjes Met Yoghurtsaus

Klop een sausje van de yoghurt, de uitgeperste knoflook, de komijn, peper en zout naar smaak en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroenhummus Met Rauwkost

Rasp de buitenste gele schil van de citroen en pers de helft van de citroen uit. Meng de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Griekse Courgettesalade

Was de courgettes en verwijder de steelaanzet. Kook de courgettes in z’n geheel in een bodempje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gegratineerde Tomaat Met Gehaktvulling

Verwarm de oven voor op 200°C snipper de sjalot fijn Smelt 1/2 van de boter in een pan en stoof...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Geroosterde Wortelen In Zoete Marinade

Verwarm de oven voor op 200 ° C Snij het groen van de wortelen maar hou nog minstens 2 cm over....

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Spruitjes Met Amandelen

Maak de spruiten schoon was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout in ongeveer 12...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenpesto

Snijd de pompoen in blokjes en kook ze gaar met de fijgehakte knoflook,peper,zout en wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Soutzoukakia Griekse Gehaktballetjes

Doe het gehakt met paneermeel, komijn, peper en zout in een kom en vermeng dit alles tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Tzatziki

De komkommer wassen en raspen. Vijf minuten laten staan in het een vergiet, het vocht er een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kolokithakia Tiganita (gebakken Courgettes)

Snijd de courgette in plakjes van ongeveer een halve centimeter. Strooi er een beetje zout over....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Aardappelkoekjes

Meng het eigeel en aardappelzetmeel door de koude puree. Rol bolletjes van ca 30 g en duw ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kleine Gepofte Aardappeltjes

Snijd de gepofte aardappeltjes bijna doormidden en vul met gelijke hoeveelheden crème fraîche en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Canapé Met Zongedroogde Tomaten

Rooster het brood gedurende een paar minuten. Meng de roomkaas met de versgehakte peterselie en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Paprika Gevuld Met Pittige Zuurkool

Laat de zuurkool in een zeef goed uitlekken. Snij de bosuitjes in ringetjes. Roer in een kom de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegrilde Paprika Met Leerdammer

Snij de paprika’s door midden en verwijder de zaadjes. Bak de ui en knoflook in de pan, rul...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mexicaanse Nacho's

Verhit de olie in een koekepan en bak het gehakt bruin en rul in circa 20 minuten. Voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Gefrituurde Italiaanse Gehaktballetjes

Meng alle ingrediënten en maak er kleine balletjes van ter grootte van een walnoot. Rol de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kikkererwten Met Chorizo

Giet de kikkererwten af en zet ze op met de bouillon, het water, het laurierblad, de kruidnagels en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Zuurkoolsalade

Maak de zuurkool los in een slabak. Meng er de rest van de ingrediënten doorheen (behalve de olie)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sperziebonen Met Tomaat En Munt

Snijd 20 sperziebonen diagonaal in tweeën. Verhit 1 theelepel olie in een koekenpan. Voeg 1...

Aantal personen: 2 » Keuken: Indiaas