Alle recepten op een rijtje
Aardbeiensalade
400gr. aardbeien in plakjes op een plat bord besprenkelen met goede balsamico-azijn en verse zwarte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
SESAMKOEKJES
* Meng de tahin, agavestroop, geraspte kokos, sesamzaadjes en zout. Meng daarna de kokosvezels...
Aantal personen: 2 » Keuken: Indiaas
GEBAKKEN KOKOSBANANEN
* Laat de kokosolie tot 160 graden verwarmen. * Maak drie bordjes: 1x bloem (of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
RODE BIETEN HUMMUS
Meng de ingrediënten tot een glad geheel in een keuken machine. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
WALNOOTPESTO
Rooster de pijnboompitten op een laag vuurtje in een pan. Laat ze volledig afkoelen. Doe de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
MAïSKOLVEN MET RODE PALMOLIE
Vul een pan met een flinke hoeveelheid water (de kolven moeten onder water kunnen staan ) en breng...
Aantal personen: 2 » Keuken: Thais
THAI FINGERFOOD
* Pureer in de keukenrobot 1 stengel citroengras (reeds in kleine stukjes gesneden), rood...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Aardappel-artisjok-gratin
* Verwarm de artisjokharten met de Boursin Cuisine. Schep de aardappeltjes erdoor. * Doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel-broccolicakejes
* Kook de broccoli in ruim water met zout in ± 8 min. net gaar en giet af. Spoel de broccoli...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Courgettesoep
1. Zet een pot op een middelhoog vuur, voeg de olie en ui toe en laat een 7tal minuten zacht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Artisjokken Met Kruidendip
Breek of snijd de stelen van de artisjokken. Breng een flinke laag water met de ½ citroen en 1...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Slavische Komkommer Salade
Doe de plakjes komkommer in een vergiet, bestrooi ze met wat zout en laat ze ca. 15 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Khailookkhoey ( Eieren In Zoet-zure Saus)
Week de tamarinde in warm water pers de tamarinde fijn bak de eieren in olie rondom lichtbruin,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bananen Chips Met Mangochutney - Carabisch & Antiliaans
Neem voor dit recept niet helemaal rijpe, harde bananen: die blijven bij het frituren lekker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Preibeignets Met Een Pikant Tomatensausje
Snijd de worteltjes en de helft van het groen van de preistengels. Snijd de stengels in drie of...
Aantal personen: 6 » Keuken: Fusion
Gekruide Aardappelpannekoekjes
Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Stamp ze fijn, voeg al roerende meel, melk en de overige...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Prei Met Balsamico
Maak de prei schoon en snijd de groente in stukken. Verwarm de olie in een grote pan en smoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Garnalen Met Knoflook
Bestrooi de garnalen royaal met zout. Giet een ruime bodem olijfolie in een koekenpan, verhit deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geitenkaasspiesen Met Auberginesandwich
Geroosterd smaken aubergines het best. Heerlijk met de grove puree van tuinbonen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Auberginespiesjes Met Mozzarella
Laat de bolletjes mozzarella uitlekken. Roer in een kom 1 eetlepel citroenrasp, ½ eetlepel oregano,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan