Alle recepten op een rijtje

Aardbeiensalade

400gr. aardbeien in plakjes op een plat bord besprenkelen met goede balsamico-azijn en verse zwarte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

SESAMKOEKJES

* Meng de tahin, agavestroop, geraspte kokos, sesamzaadjes en zout. Meng daarna de kokosvezels...

Aantal personen: 2 » Keuken: Indiaas

GEBAKKEN KOKOSBANANEN

* Laat de kokosolie tot 160 graden verwarmen. * Maak drie bordjes: 1x bloem (of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

RODE BIETEN HUMMUS

Meng de ingrediënten tot een glad geheel in een keuken machine. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

WALNOOTPESTO

Rooster de pijnboompitten op een laag vuurtje in een pan. Laat ze volledig afkoelen. Doe de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

MAïSKOLVEN MET RODE PALMOLIE

Vul een pan met een flinke hoeveelheid water (de kolven moeten onder water kunnen staan ) en breng...

Aantal personen: 2 » Keuken: Thais

THAI FINGERFOOD

* Pureer in de keukenrobot 1 stengel citroengras (reeds in kleine stukjes gesneden), rood...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Aardappel-artisjok-gratin

* Verwarm de artisjokharten met de Boursin Cuisine. Schep de aardappeltjes erdoor. * Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel-broccolicakejes

* Kook de broccoli in ruim water met zout in ± 8 min. net gaar en giet af. Spoel de broccoli...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Courgettesoep

1. Zet een pot op een middelhoog vuur, voeg de olie en ui toe en laat een 7tal minuten zacht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Artisjokken Met Kruidendip

Breek of snijd de stelen van de artisjokken. Breng een flinke laag water met de ½ citroen en 1...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Slavische Komkommer Salade

Doe de plakjes komkommer in een vergiet, bestrooi ze met wat zout en laat ze ca. 15 minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Khailookkhoey ( Eieren In Zoet-zure Saus)

Week de tamarinde in warm water pers de tamarinde fijn bak de eieren in olie rondom lichtbruin,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bananen Chips Met Mangochutney - Carabisch & Antiliaans

Neem voor dit recept niet helemaal rijpe, harde bananen: die blijven bij het frituren lekker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Preibeignets Met Een Pikant Tomatensausje

Snijd de worteltjes en de helft van het groen van de preistengels. Snijd de stengels in drie of...

Aantal personen: 6 » Keuken: Fusion

Gekruide Aardappelpannekoekjes

Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Stamp ze fijn, voeg al roerende meel, melk en de overige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Met Balsamico

Maak de prei schoon en snijd de groente in stukken. Verwarm de olie in een grote pan en smoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Garnalen Met Knoflook

Bestrooi de garnalen royaal met zout. Giet een ruime bodem olijfolie in een koekenpan, verhit deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaasspiesen Met Auberginesandwich

Geroosterd smaken aubergines het best. Heerlijk met de grove puree van tuinbonen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Auberginespiesjes Met Mozzarella

Laat de bolletjes mozzarella uitlekken. Roer in een kom 1 eetlepel citroenrasp, ½ eetlepel oregano,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan