Alle recepten op een rijtje
Artisjokbodems Met Kruidenpuree
Bereiden 25 min Aardappels schillen, wassen en in pan met weinig water en zout in ca. 20...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kindermenu Met Spinazie
1. Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broccoli In Paddestoelensaus
20 min bereiden - 20 min wachten Leg het eekhoorntjesbrood in een schaal en giet er net zoveel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Aardappelen Met Rozemarijn Uit De Oven
1:05uur bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe alle ingrediėnten in een grote kom,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gevulde Knolselderij
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1 Halveer de knollen. Schil ze en haal er met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pesto
Verwarm de over tot 180 graden of stand 4. Strooi de pijnboompitten op een bakblik en rooster voor...
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Gegratineerd Witlof
Was het witloof, haal beschadigde blaadjes weg en kook de witloofstronkjes in een kom met water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Rucola, Appel En Spekreepjes
Maak een vinaigrette door de olie, de azijn, het zout en de peper te mengen. Was de salade. Hak met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Uienmarmalade
Verwarm de grill/oven voor op 200 graden C. Focaccia met rozemarijn is in sommige speciaalzaken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Uitjes In Kastanjehoning
Sjalotten Schil de uitjes en laat ze een half uur in een kom koud water staan. Breng een grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Aardappelkroket Met Parmazaanse Kaas
Was en schil de aardappels en kook ze gaar met wat zout. Afgieten en pureren. Voeg boter, kaas,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Zoete Worteltjes & Adzukibonen
De adzukibonen moet je eerst 24 uur wellen. Dan 45 minuten koken. Deze bonen zijn al wat zoetig van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Sperziebonen Met Ontbijtspek
Dompel de schoongemaakte sperziebonen onder in een grote kookpan met gezouten kokend water. Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Ontbijtspek En Fijne Groenten
Snijd de wortelen in schijfjes en stoof ze samen met de prei een 5-tal minuten in een grote pan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortelen In 'oude Wijn'
Snij de schoongemaakte wortels in schijfjes van ongeveer een 1/2 cm dik. Verwarm de olie in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gevulde Aardappelen
Kook de aardappelen in de schil, snij er een kapje af en hol ze uit zodat er een wandje van ½ - 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Barbeque - Knoflookbrood
35 min bereiden Haal de teentjes van de bol knoflook los, maar pel ze niet. Verwarm in een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Aardappelpuree Van Zoete Aardappelen
30min bereiden Giet 250 ml water in een snelkookpan en plaats er een treeft in. Doe beide...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gele Tomaten Chutney
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de tomaten in vieren, verwijder de pitjes en hak ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bloemkool Verstopt In Kaassaus
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Stoom of kook de bloemkool in enkele minuten beetgaar....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands