Alle recepten op een rijtje

Artisjokbodems Met Kruidenpuree

Bereiden 25 min Aardappels schillen, wassen en in pan met weinig water en zout in ca. 20...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kindermenu Met Spinazie

1. Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broccoli In Paddestoelensaus

20 min bereiden - 20 min wachten Leg het eekhoorntjesbrood in een schaal en giet er net zoveel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Aardappelen Met Rozemarijn Uit De Oven

1:05uur bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe alle ingrediėnten in een grote kom,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevulde Knolselderij

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1 Halveer de knollen. Schil ze en haal er met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pesto

Verwarm de over tot 180 graden of stand 4. Strooi de pijnboompitten op een bakblik en rooster voor...

Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans

Gegratineerd Witlof

Was het witloof, haal beschadigde blaadjes weg en kook de witloofstronkjes in een kom met water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Rucola, Appel En Spekreepjes

Maak een vinaigrette door de olie, de azijn, het zout en de peper te mengen. Was de salade. Hak met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Uienmarmalade

Verwarm de grill/oven voor op 200 graden C. Focaccia met rozemarijn is in sommige speciaalzaken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Uitjes In Kastanjehoning

Sjalotten Schil de uitjes en laat ze een half uur in een kom koud water staan. Breng een grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Aardappelkroket Met Parmazaanse Kaas

Was en schil de aardappels en kook ze gaar met wat zout. Afgieten en pureren. Voeg boter, kaas,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zoete Worteltjes & Adzukibonen

De adzukibonen moet je eerst 24 uur wellen. Dan 45 minuten koken. Deze bonen zijn al wat zoetig van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Sperziebonen Met Ontbijtspek

Dompel de schoongemaakte sperziebonen onder in een grote kookpan met gezouten kokend water. Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Ontbijtspek En Fijne Groenten

Snijd de wortelen in schijfjes en stoof ze samen met de prei een 5-tal minuten in een grote pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortelen In 'oude Wijn'

Snij de schoongemaakte wortels in schijfjes van ongeveer een 1/2 cm dik. Verwarm de olie in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevulde Aardappelen

Kook de aardappelen in de schil, snij er een kapje af en hol ze uit zodat er een wandje van ½ - 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Barbeque - Knoflookbrood

35 min bereiden Haal de teentjes van de bol knoflook los, maar pel ze niet. Verwarm in een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Aardappelpuree Van Zoete Aardappelen

30min bereiden Giet 250 ml water in een snelkookpan en plaats er een treeft in. Doe beide...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gele Tomaten Chutney

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de tomaten in vieren, verwijder de pitjes en hak ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkool Verstopt In Kaassaus

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Stoom of kook de bloemkool in enkele minuten beetgaar....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands