Alle recepten op een rijtje

Roerbakspruitjes Met Amandelen

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1 Blancheer of stoom de spruitjes beetgaar. Laat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaat-mozzarellabolletjes

Duurtijd: 20 min 1. Pel de tomaten. Snij ze in en schep er voorzichtig met een lepeltje de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aangeschoten Ei-ijsbergsalade

Kook de eieren hard. Snipper de uien en hak de kappertjes fijn. Snij de eieren in dunne plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvie Met Paprika En Taugé

De andijvie grof snijden, wassen en met aanhangend water opzetten. Laat de andijvie even slinken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Auberginerolletjes

# Verwijder de uiteinden van de aubergines. # Snij ze over de lengte in plakken van circa ½ cm...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn

# Verwarm de oven voor op 200 graden. # Laat de tonijn in een zeef uitlekken. # Snij het stukje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Franse Aardappelgratin

Schil de aardappelen, spoel ze af onder de koude kraan en snijd ze in hele dunne plakjes. Meng in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Prei Met Pruimen En Geitenkaas

* Halveer de pruimen en schenk op 2 eetlepels na de wijn erover. * Maak de prei schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Savooienkoolpakketjes

* Was de savooienkoolbladeren en leg ze per twee tegelijk tussen keukenpapier in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kiprolletjes

Leg de kipfilets tussen twee vellen bakpapier of plasticfolie. Klop ze plat met een vleeshamer of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Champignons In Witte Wijn

Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Aubergine Met Mozzarella

Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Heerlijke Aubergines

De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Champignons

Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelhelftjes à La Châtaigne

Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hasselback-aardappelen

Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaanse Tortilla

Snijd aardappelen in heel kleine stukjes (1/2 cm in het vierkant). Kook de aardappelen ca 5 à 10...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Aardappels Met Laurierblaadjes Uit De Oven

Boen de aardappelen goed schoon en snijd ze om de halve centimeter (of iets minder) in. Let op, je...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvieschotel

Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Witlof

Als je in het bezit bent van een magnetron, de witlof-stronkjes daar in 'voor' garen (2 minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands