Alle recepten op een rijtje
Roerbakspruitjes Met Amandelen
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1 Blancheer of stoom de spruitjes beetgaar. Laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomaat-mozzarellabolletjes
Duurtijd: 20 min 1. Pel de tomaten. Snij ze in en schep er voorzichtig met een lepeltje de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aangeschoten Ei-ijsbergsalade
Kook de eieren hard. Snipper de uien en hak de kappertjes fijn. Snij de eieren in dunne plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvie Met Paprika En Taugé
De andijvie grof snijden, wassen en met aanhangend water opzetten. Laat de andijvie even slinken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Auberginerolletjes
# Verwijder de uiteinden van de aubergines. # Snij ze over de lengte in plakken van circa ½ cm...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn
# Verwarm de oven voor op 200 graden. # Laat de tonijn in een zeef uitlekken. # Snij het stukje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Franse Aardappelgratin
Schil de aardappelen, spoel ze af onder de koude kraan en snijd ze in hele dunne plakjes. Meng in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Prei Met Pruimen En Geitenkaas
* Halveer de pruimen en schenk op 2 eetlepels na de wijn erover. * Maak de prei schoon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Savooienkoolpakketjes
* Was de savooienkoolbladeren en leg ze per twee tegelijk tussen keukenpapier in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kiprolletjes
Leg de kipfilets tussen twee vellen bakpapier of plasticfolie. Klop ze plat met een vleeshamer of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Champignons In Witte Wijn
Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Aubergine Met Mozzarella
Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Heerlijke Aubergines
De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Champignons
Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappelhelftjes à La Châtaigne
Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hasselback-aardappelen
Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spaanse Tortilla
Snijd aardappelen in heel kleine stukjes (1/2 cm in het vierkant). Kook de aardappelen ca 5 à 10...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Aardappels Met Laurierblaadjes Uit De Oven
Boen de aardappelen goed schoon en snijd ze om de halve centimeter (of iets minder) in. Let op, je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvieschotel
Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Witlof
Als je in het bezit bent van een magnetron, de witlof-stronkjes daar in 'voor' garen (2 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands