Alle recepten op een rijtje

Pizzarondjes Met Ham En Ananas

Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk twee bakplaten met olie. Zeef de bloem in een kom en meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Appelmoes Anders - Met Gember

Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes

Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tortilla De Patatas

Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van zo'n halve cm dik. Verwarm in een diepe, liefst...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Spaanse Aardappelsalade

Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen. Snipper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Griekse Salade

Snijd de salade in fijne reepjes, doe deze in een slakom en meng er de olijven onder. Halveer de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Gevulde Tomaten Met Garnalen

Snijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Blanke Botersaus [bij Witte Vis]

Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]

Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pesto [klassieker Bij Pasta's]

Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Normandische Saus [bij Vis]

Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zoete Paprikasaus [bij Vlees]

Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze samen met de ui en selder in zeer fijne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Knoflooksaus [bij Lamsvlees]

Doe de knoflookteentjes ongepeld in een pannetje, giet koud water bij en breng aan de kook, laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mousseline Van Krab [bij Grillades]

Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Currysaus [op Grootmoeders Wijze]

Snijd de appel, ui, selder en knoflook in brunoise en stoof ze aan in wat boter en olie tot ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]

Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bordelaisesaus [bij Vlees]

Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Choronsaus [bij Vis & Vlees]

Klop de eierdooiers met de azijn en het water op een zacht vuurtje tot ze schuimig en gaar zijn....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatensaus [Klassieke Bereiding]

Smelt een klont boter en fruit daarin de sjalotten en knoflook, blus met de kippenbouillon en breng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Pepersaus [bij De Meeste Vleessoorten]

Bak het vlees (hier steak) naar wens. Haal uit de pan en hou warm. Giet het overtollige vet weg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken