Alle recepten op een rijtje
Pizzarondjes Met Ham En Ananas
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk twee bakplaten met olie. Zeef de bloem in een kom en meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Appelmoes Anders - Met Gember
Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes
Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tortilla De Patatas
Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van zo'n halve cm dik. Verwarm in een diepe, liefst...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Spaanse Aardappelsalade
Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen. Snipper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Griekse Salade
Snijd de salade in fijne reepjes, doe deze in een slakom en meng er de olijven onder. Halveer de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan
Gevulde Tomaten Met Garnalen
Snijd het topje van de tomaten en hou opzij, hol ze voorzichtig uit en spoel onder koud water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Blanke Botersaus [bij Witte Vis]
Hak de sjalotten, selder en knoflook grof en doe alles in een kookpan. Overgiet met de wijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knolselder Roomsaus [bij Wit Vlees]
Snij de knolselder in plakken, ontdoe ze van de ruwe schil en snij het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pesto [klassieker Bij Pasta's]
Rooster eerst de pijnboompitten in een droge pan zonder vetstof. Scheur de blaadjes basilicum en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zoete Paprikasaus [bij Vlees]
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze samen met de ui en selder in zeer fijne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Knoflooksaus [bij Lamsvlees]
Doe de knoflookteentjes ongepeld in een pannetje, giet koud water bij en breng aan de kook, laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mousseline Van Krab [bij Grillades]
Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Currysaus [op Grootmoeders Wijze]
Snijd de appel, ui, selder en knoflook in brunoise en stoof ze aan in wat boter en olie tot ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]
Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bordelaisesaus [bij Vlees]
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Choronsaus [bij Vis & Vlees]
Klop de eierdooiers met de azijn en het water op een zacht vuurtje tot ze schuimig en gaar zijn....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tomatensaus [Klassieke Bereiding]
Smelt een klont boter en fruit daarin de sjalotten en knoflook, blus met de kippenbouillon en breng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Groene Pepersaus [bij De Meeste Vleessoorten]
Bak het vlees (hier steak) naar wens. Haal uit de pan en hou warm. Giet het overtollige vet weg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken