Alle recepten op een rijtje

Gebakken Champignons

Dit recept beschrijft smaakvolle gebakken champignons op Italiaanse wijze bereid. Borstel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Falafel

Voor 12 stuks: Laat de loempiavellen ontdooien volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak voor...

Aantal personen: 12 » Keuken: Mediterraan

Cumberland Sauce

De sinaasappel wassen, de helft met een dunschiller schillen en de schil in luciferdunne reepjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Anders

Champignonroomsaus Voor Pasta

Een Italiaanse saus, geschikt voor alle soorten pasta. Mmmm, en makkelijk zelf te bereiden. De...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Champignon-Risottokoeken

Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sperzieboontjes In Sesamdressing

Kook de boontjes tot gaar, ca. 5 minuten in gezouten water. Doe de sesam in een vijzel en wrijf...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Bleekselderij Met Kaassaus

Kook de bleekselderij 20 min. in de bouillon. Voor de saus: meng de olie en bloem in een pannetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Auberginekaviaar

Verwarm de oven voor op 220 C. Maak vier inkepingen in de lengte in de aubergines (laat de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Asperges Met Yoghurt-mosterddressing

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en meng deze goed. Was de asperges en kook of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appel-spitskoolsalade

Kruidenmayonaise: Roer de yoghurt en mayonaise door elkaar en voeg een geperst teentje knoflook,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Alioli : Spaanse Knoflooksaus

Stamp de knoflookteentjes in de vijzel met een klein beetje zout tot het een zeer fijne pasta...

Aantal personen: 1 » Keuken: Spaans

Aardappelgratin

Verwarm de oven voor op 180 C. Doe een beetje olie in de ovenschaal en leg er een laagje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelspies Met Kaas En Breydelspek

Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door. Snij beide helften in partjes....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paddestoelen-tapenade

Veeg de champignons schoon en hak ze niet al te fijn (in de keukenmachine). Verhit in een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Rozemarijnaardappelen Met Spek

Bak het spek in een braadpan langzaam bruin en knapperig. Verwijder het vliesje van de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelen In Boursin En Bosuitjes

Bereidingstijd: 30 minuten Kook de aardappels gaar in licht gezouten water. Laat boter heet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel- Groentespiesjes Voor Op De Barbeque

Bereidingstijd: 45 minuten Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hot Pepersausje

Bereidingstijd: 10 minuten Room en cognac opkoken samen met de peperbolletjes,mosterd, ketjap...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Curry Saus

Bereidingstijd: 15 minuten Stoof de sjalotten en appel aan in een beetje boter voeg goed wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignons Saus

Bereidingstijd: 20 minuten Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands