Alle recepten op een rijtje
Gebakken Champignons
Dit recept beschrijft smaakvolle gebakken champignons op Italiaanse wijze bereid. Borstel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Falafel
Voor 12 stuks: Laat de loempiavellen ontdooien volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak voor...
Aantal personen: 12 » Keuken: Mediterraan
Cumberland Sauce
De sinaasappel wassen, de helft met een dunschiller schillen en de schil in luciferdunne reepjes...
Aantal personen: 1 » Keuken: Anders
Champignonroomsaus Voor Pasta
Een Italiaanse saus, geschikt voor alle soorten pasta. Mmmm, en makkelijk zelf te bereiden. De...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Champignon-Risottokoeken
Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Sperzieboontjes In Sesamdressing
Kook de boontjes tot gaar, ca. 5 minuten in gezouten water. Doe de sesam in een vijzel en wrijf...
Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters
Bleekselderij Met Kaassaus
Kook de bleekselderij 20 min. in de bouillon. Voor de saus: meng de olie en bloem in een pannetje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Auberginekaviaar
Verwarm de oven voor op 220 C. Maak vier inkepingen in de lengte in de aubergines (laat de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
Asperges Met Yoghurt-mosterddressing
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en meng deze goed. Was de asperges en kook of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appel-spitskoolsalade
Kruidenmayonaise: Roer de yoghurt en mayonaise door elkaar en voeg een geperst teentje knoflook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Alioli : Spaanse Knoflooksaus
Stamp de knoflookteentjes in de vijzel met een klein beetje zout tot het een zeer fijne pasta...
Aantal personen: 1 » Keuken: Spaans
Aardappelgratin
Verwarm de oven voor op 180 C. Doe een beetje olie in de ovenschaal en leg er een laagje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappelspies Met Kaas En Breydelspek
Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door. Snij beide helften in partjes....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Paddestoelen-tapenade
Veeg de champignons schoon en hak ze niet al te fijn (in de keukenmachine). Verhit in een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Rozemarijnaardappelen Met Spek
Bak het spek in een braadpan langzaam bruin en knapperig. Verwijder het vliesje van de knoflook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappelen In Boursin En Bosuitjes
Bereidingstijd: 30 minuten Kook de aardappels gaar in licht gezouten water. Laat boter heet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel- Groentespiesjes Voor Op De Barbeque
Bereidingstijd: 45 minuten Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hot Pepersausje
Bereidingstijd: 10 minuten Room en cognac opkoken samen met de peperbolletjes,mosterd, ketjap...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Curry Saus
Bereidingstijd: 15 minuten Stoof de sjalotten en appel aan in een beetje boter voeg goed wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Champignons Saus
Bereidingstijd: 20 minuten Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands