Alle recepten op een rijtje
Aardappel-kaastaart
Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Flensjes
Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tzatziki
Schil de komkommer en rasp hem grof. Strooi er zout over en laat een halfuur staan. Doe de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan
Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham
Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Zomerse Salade Met Dille-yoghurt
Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Zwoerdkrokantjes
- Kook het zwoerd met de kruiden, peper en zout , en knoflook , gedurende minstens 2 uur tot het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen
Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappelkoekjes
Schil de aardappelen en rasp ze grof, het liefst in dunne flinters boven een grote mengkom. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Kool
Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rode Chili Pasta
Voor ongeveer 80 gram chili pasta = 4 opgehoopte eetlepels zoal op de foto 1. Laat de droge...
Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters
Rijst Met Koriander En Limoensap
Wanneer je gekookte witte rijst eens een ander smaakje wilt geven, kun je deze eens proberen : Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Broccoli Puree
Snijd de roosjes van de broccolistronken. Het lichte groen van de stronken is eventueel ook nog te...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pita Broodjes
Voeg de gist aan het handwarme water toe. En roer tot het helemaal is opgelost. Laat het even staan...
Aantal personen: 1 » Keuken: Anders
Pikante Oosterse Bonensalade
Blancheer de beide soorten bonen, spoel ze koud en laat ze uitdruipen. Roerbak de boontjes in de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Oosters
Eigengemaakte Frieten
Aardappelen schillen en in patat-staafjes snijden. Frituren, ca. 5 minuten en laten uitlekken. Vlak...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Indiase Maque Choux
Snij het spek en bak het in een pan. Giet het vet uit de pan maar laat ca. 1 tl. achter, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Kabeljauw-loempia
Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gegrilde Courgette's
Met courgette kun je allerlei gerechten maken. Maar deze vrucht kun je ook op zich gebruiken, dus...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gebakken Krielaardappeltjes
Een heerlijk bijgerecht zijn gebakken krielaardappeltjes. Die je een jasje geeft. Een krokant...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands