Alle recepten op een rijtje

Aardappel-kaastaart

Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Flensjes

Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tzatziki

Schil de komkommer en rasp hem grof. Strooi er zout over en laat een halfuur staan. Doe de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham

Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Zomerse Salade Met Dille-yoghurt

Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Zwoerdkrokantjes

- Kook het zwoerd met de kruiden, peper en zout , en knoflook , gedurende minstens 2 uur tot het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen

Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelkoekjes

Schil de aardappelen en rasp ze grof, het liefst in dunne flinters boven een grote mengkom. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Kool

Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Chili Pasta

Voor ongeveer 80 gram chili pasta = 4 opgehoopte eetlepels zoal op de foto 1. Laat de droge...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Rijst Met Koriander En Limoensap

Wanneer je gekookte witte rijst eens een ander smaakje wilt geven, kun je deze eens proberen : Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Broccoli Puree

Snijd de roosjes van de broccolistronken. Het lichte groen van de stronken is eventueel ook nog te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pita Broodjes

Voeg de gist aan het handwarme water toe. En roer tot het helemaal is opgelost. Laat het even staan...

Aantal personen: 1 » Keuken: Anders

Pikante Oosterse Bonensalade

Blancheer de beide soorten bonen, spoel ze koud en laat ze uitdruipen. Roerbak de boontjes in de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Oosters

Pico De Gallo

Bovenstaande ingredienten goed mengen ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Eigengemaakte Frieten

Aardappelen schillen en in patat-staafjes snijden. Frituren, ca. 5 minuten en laten uitlekken. Vlak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Indiase Maque Choux

Snij het spek en bak het in een pan. Giet het vet uit de pan maar laat ca. 1 tl. achter, voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Kabeljauw-loempia

Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegrilde Courgette's

Met courgette kun je allerlei gerechten maken. Maar deze vrucht kun je ook op zich gebruiken, dus...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gebakken Krielaardappeltjes

Een heerlijk bijgerecht zijn gebakken krielaardappeltjes. Die je een jasje geeft. Een krokant...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands