Alle recepten op een rijtje

Samosa's Van Sint-jacobsvruchten & Ganzenlever

Ingrediënten voor 8 stuks: Bak de sint-jacobsvruchten gedurende 1 min. aan elke kant in hete...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Kip Met Appeltjes In Kerrie

Snijd de kipfilet in kleine blokjes, smelt een klontje boter en laat ze hierin mooi...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Puree Van Bonen & Tonijn

Ingrediënten voor 10 stuks: Laat de bonen en de tonijn apart uitlekken. Hou 1/3 van de tonijn...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hapjes Van Krab & Zalm

1 blikje krab 2 Doe de eieren in een kom en plet ze fijn met een vork, kruid met wat peper en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gevulde Mini Witloofjes

Doe de gekookte ham in de blender en maal fijn, giet er straalsgewijs de room aan toe tot een mooi...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Toast Met Geitenkaas

Snij kleine ronde vormpjes ui het broodkruim van zo'n 5 a 6 cm. Makkelijk is dit met een glas van...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vismoussse

Ingrediënten voor 8 stuks: Kook de visfilets gaar in de wijn en visbouillon. Mix ze glad met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastahapje Met Asperge

Ingrediënten voor 4 stuks: Schil de asperges en stoom ze beetgaar, snij de punten af op zo'n 8...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Trostomaatjes

Hol de tomaatjes uit, dit gaat uitstekend met een appelboor. Haal met diezelfde appelboor...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosseltjes Met Perzik

Kook de mosselen in bijzijn van selder, ui en wat knoflook, doe ze uit de schelp en zeef het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Verse Haring In Appelroom

Snijd de maatjes in hapklare stukken. Meng de platte kaas met de room en voeg het sap van een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Amuse - Zalmmousse

Doe de gerookte én verse roze zalm in de keukenrobot of cutter, kruid met peper, cayennepeper,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Amuse - Tagliatelle Met Roze Zalm

Kook de pasta al denté en spoel onder koud stromend water. Maak een tomaten roomsausje: boter,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Scampi's In Eigen Bisque

Maak een scampibisque zoals aangegeven op recept. Pel de scampi's op het staartstukje na en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Garnalen In Roomsaus

Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Kerstomaatjes

Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Sushi's Van Spinazie En Zalm

Ingrediënten voor 8 stuks: •Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Krabtaartjes

Ingrediënten voor 10 stuks: •Verwarm de oven voor op 190°, hete lucht 180°. •Fruit de ui en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kleverige Kip Drumsticks Voor De BBQ

Maak in elke drumstick 3 sneetjes. Mix de soyasaus, honinh, de olie, tomatenpuree en de mosterd....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Goedgevulde Pretpakketjes

Hawaiibroodje: Rol de kaas en de stukjes ananas in de ham. Leg dit rolletje op een plakje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands