Alle recepten op een rijtje
Pesto Tomaatjes (ca. 50 Stuks)
Pureer de peterselie, de knoflook, de pijnboompitten en de olie in de keukenmachine of met een...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Hartige Soesjes
Ingrediėnten voor 24 stuks: Verwarm de oven voor op 190°C. Breng de melk met de boter langzaam...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Gevulde Tomaatjes Met Sardinetapenade
Snijd aan de bovenzijde van de tomaten de kapjes eraf. Hol de tomaten uit. Bestrooi de binnenkant...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Tortilla Met Spinazie En Kaas
Voor 24 stuks: Meng de aardappels en de uien in een kom. Verhit de olie in een koekenpan, voeg...
Aantal personen: 12 » Keuken: Spaans
Petit Fours
Deze kleine taartjes doen het ook goed bij een feestelijke afternoon tea of een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Wraps Met Zalm
Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met een...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Tarte Tatin Met Tomaten
Duurtijd: > 50 min Zachte, geurige tomaten met zuiderse kruiden op knapperig deeg. Je weet...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Mini Worstenbroodjes
40 worstenbroodjes - Duurtijd: 40 min 1. Hak de ui heel fijn en bak hem glazig in de olie....
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Hartige Tartelettes
Voor 48 tartelettes Duurtijd: > 50 min 1. Kook of stoom de aardappelen gaar in de schil....
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
Loempia Met Zuurzoete Saus
Duurtijd: 30 min 1. Snipper de ui en knofl ook. Verwijder zaden en zaadlijsten en snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Sushi Van Zalm En Rode Biet
1. Snij de korsten van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller. 2. Leg op elk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roggebrood Met Serranoham En Vijgen
1. Beleg het brood met serranoham. 2. Snij de vijgen in plakjes en verdeel ze over de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Omeletrolletjes
1. Snij de paprika's in kwarten en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Rooster de velkant van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lolly Van Geitenkaas En Braam
Bereidingswijze 1. Rol per lolly een bolletje van 10 g geitenkaas. Prik er een stokje in en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Viskoekjes
Duurtijd: > 50 min 1. Doe de aardappels in een pan, zet ze onder water en breng aan de kook....
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Garnalenhapje
Steek met een glas met een doorsnede van 5 cm rondjes uit de bloemtortilla's, bestrijk ze met...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Palinghapje
Snijd de gerookte paling in dunne reepjes en meng ze met wat citroensap, zout en peper. Rooster...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmhapje
Schep in een bakblik de krielaardappeltjes in de schil met de olijfolie, het zeezout en de peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pitabroodje Met Parmaham En Meloen
Bak de pitabroodjes in de oven of broodrooster zoals aangegeven op de verpakking. Meng ondertussen...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Hartige Taartjes Met Zalm En Dille
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands