Alle recepten op een rijtje

Pesto Tomaatjes (ca. 50 Stuks)

Pureer de peterselie, de knoflook, de pijnboompitten en de olie in de keukenmachine of met een...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Hartige Soesjes

Ingrediėnten voor 24 stuks: Verwarm de oven voor op 190°C. Breng de melk met de boter langzaam...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Gevulde Tomaatjes Met Sardinetapenade

Snijd aan de bovenzijde van de tomaten de kapjes eraf. Hol de tomaten uit. Bestrooi de binnenkant...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Tortilla Met Spinazie En Kaas

Voor 24 stuks: Meng de aardappels en de uien in een kom. Verhit de olie in een koekenpan, voeg...

Aantal personen: 12 » Keuken: Spaans

Petit Fours

Deze kleine taartjes doen het ook goed bij een feestelijke afternoon tea of een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Wraps Met Zalm

Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met een...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tarte Tatin Met Tomaten

Duurtijd: > 50 min Zachte, geurige tomaten met zuiderse kruiden op knapperig deeg. Je weet...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Mini Worstenbroodjes

40 worstenbroodjes - Duurtijd: 40 min 1. Hak de ui heel fijn en bak hem glazig in de olie....

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Hartige Tartelettes

Voor 48 tartelettes Duurtijd: > 50 min 1. Kook of stoom de aardappelen gaar in de schil....

Aantal personen: 20 » Keuken: Frans

Loempia Met Zuurzoete Saus

Duurtijd: 30 min 1. Snipper de ui en knofl ook. Verwijder zaden en zaadlijsten en snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Sushi Van Zalm En Rode Biet

1. Snij de korsten van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller. 2. Leg op elk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roggebrood Met Serranoham En Vijgen

1. Beleg het brood met serranoham. 2. Snij de vijgen in plakjes en verdeel ze over de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Omeletrolletjes

1. Snij de paprika's in kwarten en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Rooster de velkant van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lolly Van Geitenkaas En Braam

Bereidingswijze 1. Rol per lolly een bolletje van 10 g geitenkaas. Prik er een stokje in en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Viskoekjes

Duurtijd: > 50 min 1. Doe de aardappels in een pan, zet ze onder water en breng aan de kook....

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Garnalenhapje

Steek met een glas met een doorsnede van 5 cm rondjes uit de bloemtortilla's, bestrijk ze met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Palinghapje

Snijd de gerookte paling in dunne reepjes en meng ze met wat citroensap, zout en peper. Rooster...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmhapje

Schep in een bakblik de krielaardappeltjes in de schil met de olijfolie, het zeezout en de peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pitabroodje Met Parmaham En Meloen

Bak de pitabroodjes in de oven of broodrooster zoals aangegeven op de verpakking. Meng ondertussen...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Hartige Taartjes Met Zalm En Dille

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands