Alle recepten op een rijtje

Camembertfondue

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Haal de kaas uit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Minipizza's

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Vermeng de gist met de suiker, 1 eetlepel bloem en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Blini's

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Vermeng in een kom de twee soorten bloem. Roer er de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Venkel-appelshake Met Garnalen

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil de appel en snij hem in stukjes. 2. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Carpaccio Van Rundvlees Met Geitenkaas

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Pureer de geitenkaas met de honing, de gekonfijte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tempura Van Gamba's Met Pesto

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Pel de tomaten, snij ze in kwartjes en verwijder de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Krokantje Van Krab Met Sint-jakobsvruchten

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil en pureer de avocado. Verkruimel het grootste deel...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Kerst-tomaatjes

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de gepelde tomaten, de geschilde avocado en de feta...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Crostini Met Krab

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het krabvlees met het grootste deel van de venkel, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Heilbotwafeltjes

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Steek kleine vormpjes uit het deeg 2. Beleg een plakje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sushi Van Tonijn Met Sint-jakobsvrucht En Koriandercoulis

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Maak een marinade met sojasaus, limoensap en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Cannelloni Van Witte Port Met Een Vulling Van Eendenlevermousse

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de port op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krokante Zwezeriken Met Uienchutney

Duurtijd: 20 min 1. Maak de chutney van tevoren. Meng daarvoor alle ingrediënten en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Heilbot Met Een Korstje Van Quinoa

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Meng de quinoa met de ras-el-hanout en breng eventueel op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Krokantje Van Bladerdeeg Met Zalm En Venkel

Duurtijd: 20 min Voor 10 à 15 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 180° C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruschetta Met Kippenleverpastei En Witloofsalade

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Maak de levertjes schoon en snij ze klein. Bak de ui en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentetaboulé

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Laat de krenten een kwartiertje weken in een paar...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Mini-sandwiches

Duurtijd: 30 min Voor 3 x 16 stuks Bereidingswijze Met olijvenroomkaas Hak de olijven...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Forelmousse

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de forel in stukjes en prak de vis fijn met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizzahartjes

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Vermeng in een kom het water met de gist, de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands