Alle recepten op een rijtje
Borrelhapje Met Roomkaas En Gerookte Zalm
Bereidingstijd: 15 minuten Meng de roomkaas en de room tot een gladde massa, spatel er de vers...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hapje Van Ardennerham Gevuld Met Salade En Kruidenkaas
Bereidingstijd: 15 minuten Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak, leg daarop de plakken...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Gewoon En Toch Apart Borrelhapje
Smeer de salami met pesto in leg in het glaasje en voeg olijf in vier gesneden en zongedroogd...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Amuse Van Gekarameliseerde Scampies
Bereidingstijd: 45 minuten Maak eerst de karamelsaus. Meng alle ingrediėnten voor de saus in...
Aantal personen: 12 » Keuken: Frans
Amuse Americain
Bereidingstijd: 10 minuten Kwarteleitjes in ca 5 minuten hard koken, in koud water laten...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Kindertraktatie - Knakworstbloem
1. Snijd alle knakworsten doormidden en snijd elke helft dan in de lengte tot halverwege het...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Ei Broodrolletjes
Pel de hardgekookte eieren en prak ze fijn Of snijd ze in plakjes met de eiersnijder Plet het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ei Met Zalmkaviaar
Prik met een eierprikker een gaatje aan de bolle kant van het ei Door dit gaatje in de luchtkamer...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Bruschetta Met Sardientjes
10min bereiden Besprenkel de sardines met wat citroensap en rooster ze boven een gloeiende...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Brochette Van Zalm En Spekreepjes
Verwarm de oven voor op 240°C (stand 8). Snij de zalm in blokjes. Was de paprika, verwijder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas
Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm uw oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Krokante Groentjes Met Spekblokjes In Korstgebak
Bak in een anti-aanbakpan, zonder toevoeging van vetstof, de spekblokjes en de fijn gesneden ui...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Geitenkaasje In Bladerdeeg Met Ontbijtspek
Snijd de geitenkaasjes horizontaal doormidden en omwikkel iedere helft met twee sneetjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini-flapjes Op Indische Wijze
Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Week de rozijnen in warm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Banaan Verdronken In De Chocolade...
Heerlijke kindertraktatie!!! Bereidingstijd: 10-20 minuten Bereidingswijze 1. Pel de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Krokante Kaassalamiknopen
Snijd de salami heel fijn. Laat het bladerdeeg ontdooien en druk de plakjes per 2 aan elkaar vast...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gevulde Eieren
1.Kook de eieren hard,spoel ze af onder de koudewaterkraan en laat ze afkoelen. 2.Maak een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Avocadomousse Met Gerookte Eendenborst
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de avocado's doormidden, verwijder de pitten, haal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesters Op Kaastoast Met Tomatensalsa
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Open de schelpen en snij de oesters los. Haal ze uit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesters Met Witlof En Appel
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Open de schelpen en snij de oesters los. Haal 8 blaadjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands