Alle recepten op een rijtje

Borrelhapje Met Roomkaas En Gerookte Zalm

Bereidingstijd: 15 minuten Meng de roomkaas en de room tot een gladde massa, spatel er de vers...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hapje Van Ardennerham Gevuld Met Salade En Kruidenkaas

Bereidingstijd: 15 minuten Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak, leg daarop de plakken...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Gewoon En Toch Apart Borrelhapje

Smeer de salami met pesto in leg in het glaasje en voeg olijf in vier gesneden en zongedroogd...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Amuse Van Gekarameliseerde Scampies

Bereidingstijd: 45 minuten Maak eerst de karamelsaus. Meng alle ingrediėnten voor de saus in...

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Amuse Americain

Bereidingstijd: 10 minuten Kwarteleitjes in ca 5 minuten hard koken, in koud water laten...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Kindertraktatie - Knakworstbloem

1. Snijd alle knakworsten doormidden en snijd elke helft dan in de lengte tot halverwege het...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Ei Broodrolletjes

Pel de hardgekookte eieren en prak ze fijn Of snijd ze in plakjes met de eiersnijder Plet het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ei Met Zalmkaviaar

Prik met een eierprikker een gaatje aan de bolle kant van het ei Door dit gaatje in de luchtkamer...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Bruschetta Met Sardientjes

10min bereiden Besprenkel de sardines met wat citroensap en rooster ze boven een gloeiende...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Brochette Van Zalm En Spekreepjes

Verwarm de oven voor op 240°C (stand 8). Snij de zalm in blokjes. Was de paprika, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm uw oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Krokante Groentjes Met Spekblokjes In Korstgebak

Bak in een anti-aanbakpan, zonder toevoeging van vetstof, de spekblokjes en de fijn gesneden ui...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Geitenkaasje In Bladerdeeg Met Ontbijtspek

Snijd de geitenkaasjes horizontaal doormidden en omwikkel iedere helft met twee sneetjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini-flapjes Op Indische Wijze

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Week de rozijnen in warm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Banaan Verdronken In De Chocolade...

Heerlijke kindertraktatie!!! Bereidingstijd: 10-20 minuten Bereidingswijze 1. Pel de...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Krokante Kaassalamiknopen

Snijd de salami heel fijn. Laat het bladerdeeg ontdooien en druk de plakjes per 2 aan elkaar vast...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gevulde Eieren

1.Kook de eieren hard,spoel ze af onder de koudewaterkraan en laat ze afkoelen. 2.Maak een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Avocadomousse Met Gerookte Eendenborst

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de avocado's doormidden, verwijder de pitten, haal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesters Op Kaastoast Met Tomatensalsa

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Open de schelpen en snij de oesters los. Haal ze uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesters Met Witlof En Appel

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Open de schelpen en snij de oesters los. Haal 8 blaadjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands