Alle recepten op een rijtje

Kaasballetjes

Gooi de olijfolie en water samen in een pan en breng het langzaam aan de kook. Zodra het kookt gooi...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hapje Tomaat In Bladerdeeg

Ik had zin in een heel simpel voorgerechtje wat ik kon maken met een plakje bladerdeeg dat van een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Bladerdeeghapjes Met Curry

Voor ong. 20 stuks: Kook de aardappels, giet ze af en laat ze afkoelen tot je ze kunt aanraken....

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Zalm Sushi

Schil en ontpit de avocado. Pureer de avocado in de keukenmachine en meng dit met de roomkaas. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Amuse - Wortelmousse Met Rocquefort Kaas

Bereiding: Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Geitekaasrolletjes

Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Zalm Met Vanillecreme

Bereiding: Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hapje Zuurkool

Bereiding: Verwarm de oven op 180°C. Verdeel de plakjes spek over een ovenplaat en bak ze in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hapje Tonijnsteak Met Forelkaviaar

Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijnsteak dun met olie en gril die 1 minuut per kant...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Hapje Makreelcreme

Ingrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Vijgen Met Kaas

Bereiding: Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op elke lepel een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Venkel Hapje Met Forel

Bereiding: Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Rosbiefroosjes

Bereiding: Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse

Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse Van Roomkaas Met Zalm, Pijnboompitten En Honing

Bereidingswijze Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer...

Aantal personen: 20 » Keuken: Frans

Gevulde Eitjes

Week de saffraan in een eetlepel warm water. Halveer de gekookte eieren in de lengte, schep de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Saucijzenbroodjes

Voor 15 broodjes: 1. Snipper de ui en bak deze samen met geperste knoflook licht in de hete...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Kroket

Voor 4 kroketten - 1. Verhit de boter in een pan en voeg de bloem eraan toe. 2. Roer het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Eigengemaakte Loempiaatjes

1. Rasp de selderij en de worteltjes in dunne reepjes. 2. Snijd het pepertje vervolgens fijn en...

Aantal personen: 12 » Keuken: Thais

Gehakt In Bladerdeegpakketje

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en leg ze uit...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands