Alle recepten op een rijtje
Kaasballetjes
Gooi de olijfolie en water samen in een pan en breng het langzaam aan de kook. Zodra het kookt gooi...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hapje Tomaat In Bladerdeeg
Ik had zin in een heel simpel voorgerechtje wat ik kon maken met een plakje bladerdeeg dat van een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Bladerdeeghapjes Met Curry
Voor ong. 20 stuks: Kook de aardappels, giet ze af en laat ze afkoelen tot je ze kunt aanraken....
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Zalm Sushi
Schil en ontpit de avocado. Pureer de avocado in de keukenmachine en meng dit met de roomkaas. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Amuse - Wortelmousse Met Rocquefort Kaas
Bereiding: Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Geitekaasrolletjes
Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Zalm Met Vanillecreme
Bereiding: Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hapje Zuurkool
Bereiding: Verwarm de oven op 180°C. Verdeel de plakjes spek over een ovenplaat en bak ze in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hapje Tonijnsteak Met Forelkaviaar
Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijnsteak dun met olie en gril die 1 minuut per kant...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Hapje Makreelcreme
Ingrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Vijgen Met Kaas
Bereiding: Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op elke lepel een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Venkel Hapje Met Forel
Bereiding: Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Rosbiefroosjes
Bereiding: Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse
Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse Van Roomkaas Met Zalm, Pijnboompitten En Honing
Bereidingswijze Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer...
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
Gevulde Eitjes
Week de saffraan in een eetlepel warm water. Halveer de gekookte eieren in de lengte, schep de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Saucijzenbroodjes
Voor 15 broodjes: 1. Snipper de ui en bak deze samen met geperste knoflook licht in de hete...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Kroket
Voor 4 kroketten - 1. Verhit de boter in een pan en voeg de bloem eraan toe. 2. Roer het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Eigengemaakte Loempiaatjes
1. Rasp de selderij en de worteltjes in dunne reepjes. 2. Snijd het pepertje vervolgens fijn en...
Aantal personen: 12 » Keuken: Thais
Gehakt In Bladerdeegpakketje
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en leg ze uit...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands